sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Jumalan kansan koti-ikävä









Tuo on tänään Päivän sanassa otsikkona. Päivän sananpaikat ovat Ps.59:17 "Minä ylistän sinun uskollisuuttasi joka aamu, sillä sinä olet turvani, pakopaikka hädän päivänä."





Sekä: 2.Kor. 1:3 "Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, armahtava Isä ja runsaan lohdutuksen Jumala!"




Tuosta otsikosta tuli mieleen se katsomamme DVD: 90 minuuttia taivaassa. Siinähän se autokolarissa kuollut pastori kävi taivaassa, kunnes eräs mies rukoili hänen puolestaan romuttuneessa autossa (kun tunsi Jumalan kehoittavan häntä siihen) ja pastori heräsi henkiin. Tämä ihmeellinen tapaus on tositapaus.
Hänellä oli esim, jaloista ja käsistä luita sirpaleina ym. Joten henkiin herättyä hänellä oli kovat tuskat ja joutui pitkät ajat olemaan sairaalassa, sai sellaiset ihme häkkyrät jalkaan ja käteen, jotka kasvattivat uutta luuta...Hän masentui tuskiinsa ja siihen kun joutui kaikessa olemaan autettavana, eikä ihme, että hänellä tosiaan oli "koti-ikävä taivaaseen", kun siellä oli ollut niin ihanaa.
Hänen puolestaan rukoiltiin paljon ja vihdoin hän voitti masennuksensa ja siitä kai alkoi paremmin hänen toipumisensa, kun kuoleman toiveet väistyivät.Pastorin nimi oli oikeasti Don Piper ja hän on myöhemmin kertonut kokemuksiaan eri seurakunnissa.








Itse luin tänä aamuna myös Korinttolaiskirjettä, mutta kuudetta lukua, jossa nyt taas olen menossa...siinä tuntuu omalta jakeet 9-10 ja niistä nämä kohdat : ..."tuntemattomina ja kuitenkin hyvin tunnettuina...murheellisina mutta aina iloisina, köyhinä ja kuitenkin monia rikkaaksi tekevinä, mitään omistamatta ja kuitenkin omistaen kaiken." Monestihan meidät uskovat tunnetaan ja olemme puheen aiheina maailmassa...ja jos joskus saamme auttaa ihmisiä uskomaan, niin teemme heistä "rikkaita" hengellisesti ja vaikka emme maallisessa mielessä omistaisi mitään, niin kuitenkin omistamme kaiken hengellisesti.





Ollaan siis iloisia, vaikka olisimme joskus murheellisiakin, sillä Jumala on meidän puolellamme! "Ja saamme ajan tullen niittää, kun emme väsy." Jaksetaan siis rukoilla lähimmäistemme puolesta, Suomen puolesta ja kaikkien kärsivien puolesta.





Siunausterveisin Sesse




















4 kommenttia:

  1. Ihmeellisiä kokemuksia joidenkin osalle on tullut. Varmaan puhuttelevaa kuultavaa vielä kun hän itse seurakunnissa kertoo kokemuksistaan. Muistetaan toisiammekin rukouksin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos oikein hyvästä kirjoituksestasi! Sain siitä paljon. On helpottavaa lukea uskon asioista kun ne ovat usein omassa mielessä. Saan tuntea etten ole yksin näiden ajatusten kanssa. Tiedän toki, etten ole ainoa joka näitä ajattelee, mutta on hyvä omin silmin nähdä toisen ihania pohdintoja.

    VastaaPoista