tiistai 13. joulukuuta 2016

Rukous tälle päivälle vuosien takaa...










Tänään aamulla luin tavallisen päivän sanan ja Raamatun lisäksi tuosta vanhasta Blumhardin rukouskirjasta rukousta tälle päivälle. Kaunis ja tosi rukous siinä olikin. Tässä teillekin elähdyttäviä sanoja vuodelta 1933 :)





"Herra, Jumalamme, joka annat Henkesi tuulen käydä taivaassa ja maan päällä ja teet kaiken eläväksi, anna Henkesi koskettaa meitäkin. Anna elämämme sen kautta saada elämää siinä mielessä , jossa Sinun lupauksesi ja Sinun tahtosi perusteella saamme sitä odottaa!
Anna meidän tulla uusiksi ihmisiksi, niin ettei maailman paha ja vielä vähemmän synti kävisi meille ylivoimaiseksi. Anna meidän tulla uusiksi, jotta voisimme maan päällä olla taistelijoita korkeimman hyvän puolesta, mikä myös vie taivaaseen. Ja luo Sinä näinä päivinä kaikilla paikkakunnilla ja maailman äärillä, missä huokaus sydämistä kohoaa Vapahtajan puoleen, luo Sinä rukouksen kuulemusta.
Me rukoilemme heidän kaikkien puolesta, ja Sinä olet meitä kuuleva. Sinä olet myös lähettävä voiman, joka voi nostattaa Sinun puoleesi ihmisten sisäisen elämän, niin että sittenkin maan päällä olisi suuri, iloitseva kansa, kaikesta vaivalloisuudesta, kaikesta nurjuudesta ja kaikesta vaarasta huolimatta, kaikissa paikoissa ja kaikilla äärillä ilotseva kansa, joka panee luottamuksensa sinuun ja saavuttaa voiton Sinun suuren armosi kautta, jonka Sinä meille annat, kun sitä rukoilemme itsemme ja toisten puolesta. Amen."




Herra kanssamme tänäänkin ja olkoon päiväsi siunattu!

1 kommentti:

  1. Kyllä tuohon rukoukseen mielellään itsekin yhtyy. Tuota tarvitsemme.

    VastaaPoista