keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Veren voimaa...


Tänä aamuna muistin, että illalla on lauluharkat,ja niin alkoi soimaan päässäni laulu jota olemme siellä joskus laulaneet. Oikein "veri-laulu" :)



"Veri virtaa ristiltä Golgatan, veri puhdas pyhän Jumalan. Veri virtaa, veri virtaa, veri virtaa haavoista uhrikaritsan.
Veren voima synneistä puhdistaa, veren voima sairaat parantaa. Veri virtaa, veri virtaa, veri virtaa pyhän Jumalan, veri virtaa, veri virtaa, veri virtaa haavoista uhrikaritsan."





Näinhän se on, mutta kevennyksenä voisin sanoa, mitä laulu-harkkojen vetäjä sanoi. Nimittäin, että tuota laulua ei kannata laulaa silloin kun lapset on paikalla, koska se tarttuu niin heidän mieleensä, että laulavat sitten päiväkodissakin Veri virtaa... :) Mieluummin sinä aikana, kun lapset ovat pyhäkoulussa...














Jeesuksen veren tähdenhän mekin olemme saaneet armahduksen uskomalla häneen.








Tämän päivän sanassa vanhassa kirjassa sanottiin: "Herra, Jumalamme, Isämme, me ylennämme sydämemme sinun puoleesi, joka tunnet kaiken hätämme ja joka olet valmis auttamaan siinäkin , missä me emme tiedä mitään neuvoa. Sinulla on teitä, joita me saatamme käydä ja joilla me saatamme iloita Herrassa, joka johtaa ja hallitsee meidän yläpuolellamme, niin että voimme säilyttää ilon. Me tahdomme ylistää sinun nimeäsi joka aika ja pitää sinun apuasi silmiemme edessä , jotta voisimme olla sinun lapsiasi oikealla tavalla ja tuottaa nimellesi ylistystä maan päällä. Amen" Christoph Blumhard.






4 kommenttia:

  1. Se "Veri virtaa" on kaunis laulu. Mutta ei tosiaan ehkä lasten korville :)

    VastaaPoista
  2. Minulle tuo laulu ei taida olla entuudestaan tuttu. Omasta kuoroajastani on tosin kovin pitkä aika jo. Ihanan lohdullinen tuo vanhan kirjan teksti ja niin sopiva tämänaamuisiin mietteisiinikin, kun meinasi taas kovin synkistelyn puolelle mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu! En aamulla arvannutkaan miten sopiva, kun päivän mittaan olin jo ihan alhossa joidenkin asioiden vuoksi. Luulin jo etten jaksa mennä laulu harkkoihinkaan, mutta onneksi menin ja saatiin yhdessä rukoilla myös minunkin asioiden puolesta, niinkuin toistenkin. Itkuksi se meni minulla sielläkin, mutta rukous oli tosi siunaava.

      Poista