tiistai 12. joulukuuta 2017

Huoleton












Tänään Jumala puhuu-kirjassa oli hyvä kirjoitus, jonka haluan jakaa teillekin. Sen otsikko oli tuo "huoleton".







"Täydellinen rakkaus karkoittaa pelon.



Rakkaus ja pelko eivät voi asua yhdessä. Niiden luonto on niin erilainen, etteivät ne voi olla rinta rinnan. Paha on voimallinen, ja pelko on pahan voimakkaimpia aseita.
Sen vuoksi heikko ja horjuva rakkaus masentuu pelon noustessa, kun taas täydellinen rakkaus, luotettava rakkaus voittaa välittömästi, ja voitettu pelko pakenee kauhun vallassa.
Jumala on rakkaus. Sen vuoksi ainoastaan silloin, kun Jumala täyttää elämäsi yhä enemmän, saat täydellistä rakkautta, joka karkoittaa pelon. Jumalan läsnäolo ja Jeesuksen nimi ajaa pelon pakosalle.

Pelkäätkö tulevaisuutta - Jeesus on kanssasi.
Pelkäätkö puutetta - Jeesus täyttää tarpeesi.
Älä päästä pelkoa sisälle. Puhu minulle. Ajattele Minua. Puhu Minusta. Rakasta Minua. Näin saat tuntea voimaani, eikä pelko saa sijaa mielessäsi. Ole väkevä Kristuksen rakkaudessa."






Omakohtaisesti voin allekirjoittaa monta kohtaa tuosta.

Pelko tosiaan on vihollisen pahimpia aseita.

Ja kyllä - pelkään tulevaisuutta
Ja kyllä - pelkään puutetta

Ja Jeesukseen turvaten yritän aina käydä pelkoja vastaan. Tosin välillä pelot ovat voimakkampia kuin uskoni.





Luin yhtenä päivänä vanhaa päiväkirjaani. Luin kuinka meillä oli tosi tiukkaa rahallisesti ja useampi asia kotona oli hajonnut...silloin ystävä-pariskunta tuli käymään ja heistä mies auttoi miestäni korjaushommissa ja vaimo osti minulle lääkkeet (joihin minulla ei ollut rahaa) apteekista.(Hän siis itse kysyi olisiko jotain tärkeää mitä pitäisi ostaa..) Lisäksi, kun he pitävät ruuan jakelua, niin toivat sieltä myös ruokaa tullessaan. Ja seuraavan kerran kun olin päiväkirjaan kirjoittanut, niin silloin oli tullut yllättävä rahasumma meille.. ja silloin mekin voimme auttaa taas toista pariskuntaa, joilla oli vaikeaa. Se on Jumalan matematiikkaa :)





Taistelkaamme pelkoa vastaan, koska jälkikäteen huomaamme, että aina asiat on järjestyneet tavalla tai toisella. Ole siunattu <3

4 kommenttia:

  1. Sinä tosiaan tiedät, millaista se on... Puhutteleva kirjoitus. Sinä uskallat vieläpä rohkeasti kirjoittaa ihan omakohtaisia kokemuksia aiheesta ja sehän on vielä vaikuttavampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omakohtaisesti koettuja tapahtumia Jumalan uskollisuudesta :) Jos muuten haluat lukea Jumalan huolenpidosta hyvän kirjan, niin itse tykkäsin Tuula Kuorilehto Secondin kirjasta "Jumalan varassa". Vuosia sitten sen jo luin ja palaan siihen välillä vieläkin...hänen omakohtaisia kertomuksia Jumalan huolenpidosta. Siunattua päivää <3

      Poista
  2. Kyllä Jumala tosiaan pitää meistä huolta! Itsekin olen sitä monesti kokenut. Tuon kirjan "Jumalan varassa" minäkin olen lukenut, mutta en kovin hyvin muista enää, mitä kaikkea siinä tapahtui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon kirjaan liittyy vähän tarinaakin, ehkä kirjoitan siitä joskus :)

      Poista