keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Rukoillaan!





Ensio Lehtonen kertoi:

"Sotien aikana eräs perheenjäsen katosi joka päivä puoleksi tunniksi suljetun oven taakse, aina samaan aikaan. Mitä hän teki? Hän rukoili. Hän kuului rukousvartioon, jonka jäsenet olivat sitoutuneet joka päivä määrättyyn aikaan rukoilemaan Jumalan apua perikadon partaalla olevalle maallemme.




Näitä rukousvartioita oli silloin lukematon määrä. Me tiedämme, että rukoukset vaikuttivat, tapahtui eräs historian suurista ihmeistä, kansamme ja maamme sai jatkaa olemistaan ja etsikkoaikaamme pidennettiin.




Meidän päivinämme on uskollisia rukoilijoita aivan liian vähän. Miksi emme käytä hyväksemme niitä valtavia voimia, jotka rukouksen kautta tulemme kättemme ulottuville?
Anokaa, niin te saatte, sanoo Herra Jeesus vielä tänäänkin. Meidän on opittava uudelleen rukoilemisen taito. Meidän on aloitettava siitä, mistä opetuslapset aikoinaan aloittivat: Herra, opeta meitä rukoilemaan. Meidän on mentävä juuri nyt kammioihimme ja suljettava ovemme rukouksen ajaksi. Se on aloitettava tänään!"




Näin siis Ensio Lehtonen muistutti meitä vuonna 1961 kirjassa Ristin Sana. Ja vielä enemmän sana on ajankohtainen nyt, kun pahuus ja vääryys yrittää valloittaa meidän maamme.




"Herran silmät tarkkaavat vanhurskaita ja Hänen korvansa heidän rukouksiaan." 1. Piet. 3:12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti