maanantai 14. syyskuuta 2020

Rohkaisua väärästä tekstistä


 

 

Tänä aamuna luin vahingossa Jumala puhuu-kirjasta väärän kappaleen. Mutta ehkä se oli tarkoitettu niin.

 

Luvun nimi oli Turvallisuus 


"Silloin vanhurskauden hedelmä on rauha, vanhurskauden vaikutus lepo ja turvallisuus iankaikkisesti." Jes. 23:17

"Rauhani antaa levon ja turvallisuuden iankaikkisesti. Rauhani, joka on kuin virta elämän kuivassa maassa. Sen vaikutuksesta elämän puut ja kukat puhkeavat elämään ja tuottavat runsaan hedelmän.


Menestys on rauhassa tehdyn työn tulos. Vain sillä tavoin työ kantaa hedelmää. Älä kiirehdi suunnitelmiasi. Et elä ajassa, vaan iankaikkisuudessa. Tuleva elämäsi suunnitellaan näkymättömissä.

Pysy minussa, niin Minä pysyn sinussa: silloin sinä kannat paljon hedelmää. Ole rauhallinen, turvallisin mielin, levollinen. Rakasta, älä kiirehdi. Rauha, ei levottomuus. Kaikki tehokasta. Kylvä rukouksin, katsele luottaen, puhkea kukkaan ja kanna hedelmää iloiten. Rakastan sinua."


2 kommenttia:

  1. Olipa jännästi sanottu, että "et elä ajassa, vaan iankaikkisuudessa". Ei sitä noin ole tullut ajatelleeksi, vaan niin että sitten joskus... Ja rohkaiseva ajatus tuokin, että elämämme suunnitellaan näkymättömissä.

    VastaaPoista
  2. Joskus voi tosiaan olla johdatusta, että lukeekin "väärän tekstin" ja sitten Jumala puhuukin juuri sen kautta. Tuo Jesajan kohta on yksi lempikohdistani Raamatussa, siinä on jotain tosi lohdullista.

    VastaaPoista