lauantai 17. lokakuuta 2020

Uskon näky

 


 

Jumala puhuu kirjasta:

 

"Käännä katseesi Herraan. Käännä pois kurjasta ympäristöstä, rumuudesta, omasta epätäydellisyydestä ja toisten puutteista.Silloin uskonnäkysi avartuu. Kun olet levoton, katso Herran tyyntä rauhaa, Kristuksen lepoa. Kun olet kärsimätön, katso Kristuksen loputonta kärsivällisyyttä. Katso puutteinesi ja rajoitustesi keskeltä Herran täydellisyyttä.

Katsoessasi Häneen muutut Hänen kaltaisekseen, kunnes ihmiset sanovat sinusta, että olet ollut Jeesuksen kanssa."


Siinäpä meille oppimista! Oma huonous tunkee jatkuvasti omiin ajatuksiin... Täytyy vaan luottaa siihen, että Herra ei kutsumistaan kadu...itsekkyydestäni huolimatta.

Ja kuitenkin saamme olla jollakin tavoin Hänen työssään mukana, se on armoa. 

Esimerkiksi eilen oli ihana hetki autossa, jossa meillä oli kolme kyytiläistä mukana seurakunnassa. Oltiin sieltä tulossa, ja mies laittoi hengellisen CD:n päälle, se on ollut ennenkin,ja maahanmuuttaja, nuori mies, joka on nyt opiskellut suomea, alkoi laulaa kertosäkeitä suomeksi levyn mukana. Hän oli jo uskossa suomeen muuttaessaan, ja nautti niistä lauluista. Siitä tuli hyvä tunne.

 

Kiitos Herralle Hänen armostaan ja pitkämielisyydestään. Yritetään nähdä uskon näkyjä. Ole siunattu!

4 kommenttia:

  1. Kiitos, ole sinäkin! Yritetään tosiaan uskon näkymiä mieluummin katsella. Olipa kiva tuo siitä pienestä musiikkihetkestä autossa. Tuollaiset on tosiaan hyviä tilanteita ja tuo hyvää mieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se kiva, kun kaveri lauloi suomeksi, murtaen, iloisesti :)

      Poista
  2. Niin sitä pitäisi muistaa aina kääntää katse kaikesta kurjuudesta ja vaikeudesta Jeesukseen. Hän on kaiken tämän maallisen yläpuolella!

    VastaaPoista