sunnuntai 7. elokuuta 2016

Tänä sunnuntaina


Tämä blogi on jäänyt ihan "lapsipuolen asemaan", niinkuin sanotaan. Vaikka hyvin aikomuksin tämän silloin aloitin.
Mutta Päivän sanasta tänään: Missä ovat ne jumalat, jotka olet itsellesi tehnyt? Tulkoot ne hädän hetkellä auttamaan sinua, jos voivat! Jer.2:28


Aika kovaa tekstiä...hmm. Onneksi meidän turvamme on ikiaikojen Jumalassa. Päivän sanassakin uuden testamentin lainauksessa sanotaan: Teillä on vain yksi mestari, Kristus. Matt. 23:10
Niinpä, Hän on jopa henkensä antanut meidän heikkojen ihmisten puolesta, eikö hän antaisi kaikkea muutakin, mitä me tarvitsemme.
Päivän sanassa on taas sunnuntain tapaan myös virren värssy. Tällä kertaa se on virsi 506 ja sen kolmas säkeistö. Sen alun koen kovinkin tutuksi omalle itselleni:
"Miksi pelkään mielessäni, miksi usein ahdistun. Ympärillä, itsessäni kovan tunnen taistelun..." Vaan säkeen lopussa sanotaan: "Armoistuimesi luokse näytä turvallinen tie."

Hänessä me elämme, liikumme ja olemme, joka hetki Jeesus on meidän kanssamme ja hänessä meillä on turva tuomiopäivänä. Siunattua sunnuntaita sinulle ystävä!

2 kommenttia:

  1. Hyvä teksti! Tuo raamatunkohtakin niin puhutteleva. Tuli mieleen, että kylläpä sitä itsekin monenmoista turvaa mielellään itselleen ottaisi... mutta eipä niistä pidemmän päälle apua olisi... Hyvä tuo virren säkeistö myös. Se olikin mulle ennestään tuntematon.

    VastaaPoista
  2. Eipä meille maailmasta turvaa löydy, ainut turva on tosiaan Jumalassa!

    VastaaPoista