sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Epätoivoa vastaan











Tänään tuli taas sellainen epätoivon hetki ja suuttumus maailman epäoikeuden mukaisuudesta. Ihan sellaisesta henkilökohtaisesta aiheesta, kuin siitä lex-Lindströmin seurauksena tulleesta eläketuki-uudistuksesta. Kun siitä puhuttiin tv:ssä ja siellä sanottiin, että alaikäraja on 60-vuotta. Mies sanoi, että se on joku uusi ja kysy Kelasta sitä. No, ajattelin kyllä itse, että se on varmaan se aiempi Lindströmin laki, mutta lupasin katsoa netistä.
Katsoin ja oikeassa olin. Se oli sitä Lindström-juttua ja olisi pitänyt olla noin 7 kk aiemmin syntynyt pitkäaikaistyötön, että olisi mahdollisuus siihen. Silloin olisi oikeus eläketukeen joka olisi 760.- e/kk ja verottomana. Kun itse saa verojen jälkeen vain vähän yli 500 e...on se niin väärin.








Tuli sellainen suuttumus maailman epäoikeuden mukaisuudesta. Kun minkäs sitä syntymä-ajalleen voi!
Sellainen viha suorastaan tuli ja katkeruus, piti äkkiä alkaa lukemaan Raamattua. Ja Herra antoi oikeat sanat lohdutukseksi :)






Filippiläiskirje 4.4-8





"Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon : Iloitkaa! Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä. Älkää olko mistään huolissanne, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukoillen ja anoen kiitoksen kanssa Jumalan tietoon, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa. Sitten vielä veljet (ja siskot) , kaikki mikä on totta, mikä kunnioitettavaa ja oikeaa, mikä puhdasta, rakastettavaa ja hyvältä kuullostavaa, jos on jokin hyve ja jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa".






Muistetaan se, että "jos Herra on puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan". Jumalan rauhaa mieleemme, sinulle ja minulle.

2 kommenttia:

  1. Ihanasti sait lohdullisen kohdan lukeaksesi! Se on lahja, kun epätoivon hetkeen löytyy lohdullinen sana. Siunattua päivää sulle Sesse:)

    VastaaPoista