torstai 8. kesäkuuta 2017

"Avuksesi huuda minua hädän päivänä"...

Olen lukenut iltaisin sängyssä ystäväperheeltä saamaani Charles Spurgeonin kirjaa: Rukous, joka kuullaan. Eilen illalla luin kohtaa, joka puhutteli minua. Kappaleita siitä tekstistä."Avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua"...sanoo sana, psalmi 50:15.


Spurgeon sanoo: "Minä tahdon auttaa sinua" sisältää kaiken sen voiman, mikä vapauttamiseen tarvitaan. "Avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua". "Miten minua voi auttaa?" voit hätäillä. Niin sitä en osaa sinulle kertoa. En tunne, että minun pitäisi sitä yrittääkkään. On Herran asia löytää sopivat tavat ja oikeat keinot. Jumala sanoo. "Minä tahdon". Anna hänen tehdä se omalla tavallaan. Jos hän jotakin lupaa , voit olla varma, että hän pitää sanansa. Jos hänen on käännettävä maat ja taivaat, hän tekee sen. Häneltä ei puutu voimaa, eikä hän ole epärehellinen. Rehellinen ihminen pitää sanansa maksoi mitää maksoi, ja sen tekee myös uskollinen Jumalamme. Kuule, kuinka hän lupaa "minä tahdon auttaa sinua" ja lopeta kyseleminen".
Spurgeon jatkaa: "En usko, että Daniel tiesi, kuinka Jumala vapauttaisi hänet leijonien luolasta. En luule Joosefin tienneen, kuinka hän pääsisi vankilasta, kun hänen isäntänsä vaimo oli niin häpeällisesti panetellut häntä. En usko muinaisten pyhien osanneen edes uneksia tavasta, jolla Herra pelastuksen toteutti. He vain jättivät itsensä Jumalan käsiin. He lepäsivät hänessä ja hän vapautti heidät parhaalla mahdollisella tavalla. Hän tekee saman sinulle. Huuda häntä avuksi, aivan yksinkertaisesti, ja "pysy sen jälkeen paikoillasi, niin näet, minkä pelastuksen Herra antaa sinulle." (2. Moos. 14:13)

Luottakaamme siihen, että Jumala tietää kaiken ja auttaa parhaaksi katsomallan tavalla!

2 kommenttia:

  1. Tiedän että Jumala hoitaa asiani. Mutta kun on ihminen sitä miettii ja ajattelee liikaa omassa päässään. Olenhan monet kerrat saanut kokea Jumalan johdatusta, vaikka ei se aina mene kuten itse pyydän. Jumala on kaikkitietävä suuri Jumala.

    VastaaPoista
  2. Niin Hän on...ei meidän murehtimisemme siihen mitään lisää, vaan kun ihminen on monesti niin kärsimätön odottamaan...

    VastaaPoista