perjantai 28. heinäkuuta 2017

Pitkästä aikaa..


Valitettavan pitkästä aikaa palasin taas tälle puolelle blogia...tuonne Ilo elää-blogiin on tullut enemmän kirjoitettua. Jotenkin on vaan tuntunut, ettei ole mitään, yhtään mitään, kirjoitettavaa noin hengellisessä mielessä.


Kun toinen blogini täytti jo 7 vuotta ja tämäkin on ollut tässä rinnalla noin puolitoista vuotta, tuli mieleen katsoa mistä aiheista olen tänne kirjoittanut. Huomasin, että niitä on luettu eniten, jotka on olleet omakohtaisia kokemuksia ja tapahtumia. Yli 20 kertaa katsottuja sivuja on ollut aiheista:-Yön ajatuksia
-Niin se lähti käyntiin...
-Huippukivi
-Jumalan kansan koti-ikävä
-Koettelemuksissa
-Erämaassakin voi kukoistaa
-Kolme kurjaa koota

Mitä tästä pitäisi ajatella... No, ainakin täytyy yrittää taas tehdä parannusta tässäkin, ettei tämä blogi kokonaan unohdu syrjään. Se on kyllä harmi, kun tämä blogi jäi jotenkin sen Ilo elää-blogin "ala-jaostoksi", ja kun en muista kirjoittaa blogiin mainintaa, että Kotimatkalla-blogissa on uutta julkaisua.


Kuitenkin tärkeintä olisi tässä pimenevässä maailmassa tuoda ilmi Jeesuksen sovitustyötä meidän puolestamme ja sitä mahdollisuutta jota Hän tarjoaa. Mutta lukevatko uskosta osattomat hengellistä blogia? Siksi olen yrittänyt pitää Jeesusta/uskoa esillä tavallisessa blogissanikin ja samoin facebookissa, enemmän tai vähemmän. Viime aikoina valitettavasti vähemmän.
Kuitenkin pysytään Jeesuksen linjalla ja kirjoitetaan kun Hän antaa kirjoittamista :)
Siunausta päivääsi ja elämääsi!

2 kommenttia:

  1. Ilahduin silloin kun huomasin sinun aloittaneen tämän blogin. Samantyyppistä pohdintaa olen itsekin miettinyt, että onko järkeä... ja toisaalta todennut, että ainakin itse toivon tällaisia blogeja olevan luettavaksi. Lukee sitten uskovat tai ei-uskovat, niin luulisin kuitenkin näilläkin pieni paikkansa olevan:) Siunausta jatkossakin blogisi pitoon!

    VastaaPoista