keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Älä pelkää




Eiliseltä ja tältä päivältä "päivän tekstiä" kirjasta Jumala puhuu.






Eilisen otsikko oli Täydellinen rakkaus. "Makupaloja" siitä:









"Herra, anna meille Sinun täydellinen rakkautesi, joka karkoittaa kaiken pelon.



Älä suostu pelkäämään ketään tai mitään. Älä pelkää, että jätän sinut. Älä pelkää, että uskosi uupuu. Älä pelkää puutetta tai yksinäisyyttä. Älä pelkää, ettet saisi tietää tietä, jota sinun tulee käydä. Älä pelkää toisia. Älä pelkää heidän väärinymmärrystään.
Mutta, lapseni, vain täydellinen rakkaus, rakkaus Isään, rakkaus Kristukseen, voi karkoittaa pelon kokonaan.
Pahuuden voimat ympäröivät sinua, kuin piiritysjoukot varustettua kaupunkia. Ne yrittävät aina löytää jonkin heikon kohdan, ja hyökätä sen kautta sisään. Paha yrittää yllättää sinut pelon vallassa.
Pelko ei tuntune suurelta, mutta se on kuitenkin heikko kohta, jonka kautta paha voi hyökätä. Silloin ryntää sisään alakuloisuus, Herran epäileminen ja moni muu synti. Täydellinen rakkaus ilmeni ristillä, jossa maailma sovitettiin.
Pysy lähellä ristiä, niin saat täydellisen rakkauden, joka karkoittaa pelon".

















Tänään otsikko oli Masentuneisuus.








"Taistele pelkoa vastaan, samoin kuin taistelisit ruttoa vastaan. Taistele Jeesuksen nimessä. Pienikin pelko katkoo rakkauden siteitä, jotka liittävät sinut Herraasi.
Viilto saattaa ensin olla hyvin vähäinen, mutta ajan mittaan siteet kuluvat. Sitten tulee joku pettymys tai yllätys, ja silloin siteet katkeavat. Ellei olisi ollut vähäisiä pelkoja, rakkauden siteet olisivat kestäneet.
Taistele pelkoa vastaan.
Masentuneisuus on pelon alainen olotila. Taistele myös sitä vastaan. Taistele. Taistellessasi muista, että Kristus on voittanut pahuuden voimat Golgatalla, Hän pani ne julkisen häpeän alaisiksi. Voitat Hänessä. Voitat Hänen rakkaudessaan".






Raamatusta luin: "Jotka Herraan turvaavat, ovat kuin Siionin vuori, se ei horju, vaan pysyy iankaikkisesti.
Vuoret ympäröivät Jerusalemin ja Herra ympäröi kansaansa, nyt ja iankaikkisesti."

Psalmi 125:1-2 33/38-käännös.





Herra olkoon kanssamme tänäkin päivänä!





4 kommenttia: