keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Lähellä maalia!

Hyvä teksti Jumala puhuu-kirjassa tälle päivälle.

Lähellä päämaalia"Kilpailussa ei alku ole kaikkein vaikeinta, ei edes pitkän taipaleen taittaminen. Vasta silloin kun maali on näkyvissä, sydän ja hermot ja rohkeus ja lihakset rasittuvat äärimmilleen, ja niiltä vaaditaan melkein enemmän kuin ihminen jaksaa kestää.


Nyt kun maali on näkyvissäsi,huuda viimeisiä kertoja puoleeni. Etkö huomaa viime päivien aikaisten hermojen ja sydämen koetuksesta, että kilvoittelusi on kohta lopussa. Rohkeutta siis. Kuule sanaani, joka antaa rohkeutta. Muista, että olen rinnallasi innostamassa sinua voittoon. Tiedä, että voitto on sinun, sillä onhan Kristus tähtesi voittanut maailman.


Taivaan kirjoissa kaikkein murheellisinta luettavaa on kertomus monista, jotka kilpailivat hyvin, kilpailivat rohkein sydämin, kunnes pääsivät maalin lähelle, voiton tuntumaan, mutta joiden rohkeus petti juuri silloin. Koko taivaan joukko olisi tahtonut huutaa, että päämaali on lähellä, ja innoittaa heitä loppukiriin, mutta he keskeyttivät. He eivät saaneet tietää, ennenkuin viimeisenä päivänä, miten lähellä voittoa he olivat.


Kunpa he olisivat kuunnelleet Minua hiljaisuudessa ja ammentaneet voimaa Golgatan voitostani. Silloin he olisivat saaneet tietää lähestyvästä päämäärästä. Tarvitaan kuuleva korva, joka erottaa Pyhän Hengen hiljaisen äänen."

Minun tuli mieleen, että olkaamme kestäviä rukouksessa ja anomisessa, sillä ajan tullen saamme niittää, ellemme väsy, niinkuin Raamattukin sanoo. Vaikka tilanne näyttäisi ihmissilmin kuinka toivottomalta, niin Jumalalla on vastaus kaikkeen!Siunausta sinulle tänäänkin <3 Olet rakastettu Herran sydämellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti