perjantai 8. maaliskuuta 2019

Isän rakkaus ja kevään tulo








Maaliskuun 7. ja 8. pv kirjasta Jumala puhuu.




"Monet luulevat, että Minä aina vain koettelen ja valmennan ja taivuttelen ihmisiä noudattamaan tahtoani. Herra tosin kehotti opetuslapsia ottamaan ristinsä, mutta yhtä mielellään Hän valmisti heille pidot järven rannalla - pienen iloisen yllätyksen - ei tosi hätään niin kuin näytti olleen silloin, kun viisituhatta ruokittiin. Herra antoi sulasta hyvyydestään lahjaksi viiniä hääjuhlassa.

Niinkuin sinä suunnittelet mielelläsi yllätyksiä niille, jotka antavat niille arvon ja iloitsevat niistä, samoin tekee Herra. Hän valmistaa yllätyksiä niille , jotka näkevät niissä Kristuksen rakkauden ja antamisen ilon.
Isän sydämelle ovat rakkaita ne, jotka näkevät Vapahtajan kyyneleet, mutta myös hymyn, ystävän iloisen hymyn."




- - -




"Kevään riemu on oleva täyteydessään sinun. Iloitse maan iloitessa. Eikä sinustakin maa ole väsynyt pitkien kuukausien vaivaan? Osallistu nyt sen riemuun. Luonnon ja sen kauneuden kautta voit aavistaa Henkeni ajatuksia. Luonto on palvelijani, sanansaattajani,.
Tämän käsittäminen tuo elämän iloa.


Tämä on tärkeää, sillä sinua ei paranna ja auta ainoastaan se, mitä uskot Herrasta, vaan Herran itsensä tunteminen, Herran, joka ilmaisee itsensä myös luonnon kauneuden välityksellä, mutta Lunastajanasi ja Pelastajasi ennen kaikkea Sanansa kautta.
Sen vuoksi voit nyt elää - et maan elämää - vaan taivaan elämää tässä ja nyt. Iloitse ja riemuitse."





Herran kanssa kulkiessa me saamme , niinkuin jokainen, sekä koettelemuksia kuin myös iloisia pieni yllätyksiä, joilla Herra virvoittaa sydäntämme. Hänellä on jokapäivälle varattuna meille tarpeellinen määrä molempia. Vaikka joskus mielellämme koettelemuksissa sanoisimme: "Herra nyt riittää, en jaksa enempää." Raamatussa jossain sanotaan, että "otammehan Herran kädestä hyvää, emmekö ottaisi myös pahaa", kun Hän loppupeleissä kääntää kaiken voitoksemme. Pysytään turvassa Hänen lähellään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti