perjantai 1. maaliskuuta 2019

Maaliskuun 1.



Niin päästiin aloittamaan ensimmäistä kevät-kuukautta, jess! <3 Poikkesin eilen Pelastusarmeijan kirppikselle ja katselin olisinko sieltä löytänyt uutta kirjaa, jossa olisi joka päivälle jotain uutta luettavaa (sanaa joka päivälle). Vaihtelu virkistää. Valitettavasti ei sieltä löytynyt.





Mutta Jumala puhuu kirjassa oli tällaista tekstiä tälle päivälle :





"Herra kuulee aina huutosi. Monet, monet maailmassa huutavat puoleeni, mutta oi miten harvat jäävät odottamaan Herran puhetta. Ja kuitenkin Jumalan puhe merkitsee sielulle niin paljon.
Sanani ovat elämän löytämistä, parantumista ja voiman saamista. Luota Minuun kaikessa. Toisten ylle vuodatettu rakkaus tulee pian palkituksi.

Noudata Herran toiveita ja anna Hänen toteuttaa omat toiveesi. Kunnioita Minua Vapahtajanasi ja Kuninkaanasi ,mutta rakastathan Minua myös kuin läheistä ystävää rakastetaan.
Noudata sanani ohjeita uskollisesti, sinnikkäästi, rakastaen, kärsivällisesti, toivoen ja uskoen. Silloin vaikeuden vuoret hajoitetaan maahan, puutteen koleikot tasotetaan, ja kaikki jotka sinut tuntevat, saavat tietää, että sinun Herrasi on Jumala.

Vuodata rakkautta."

2 kommenttia:

  1. Lohduttavasti sanottu, että Herra kuulee aina huutomme. Osatapa itsekin jäädä aina odottamaan sitä Hänen vastaustaan! Usein vain se odottaminen on vaikeaa ja rupeaa helposti ajattelemaan, ettei mitään vastausta ole tulossakaan.

    VastaaPoista