keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Jumala puhuu, vielä tänäänkin
Luin tänään vanhan, siis entisen, Raamattuni takakannen lehdiltä kirjoituksiani, Radio Deiltä tilanteeseen sopivia laulunpätkiä ja Herralta saamia kirjoituksia. Ne olivat juuri johonkin hetkeen olleet sopivia. Jaan tässä niitä teidänkin kanssanne. Sittempä ne ovat täällä tallessa, kun vanhan Raamatun loppulehdet alkavat olla tosi huonossa kunnossa, Ja ehkäpä joku saa rohkaisuakin näistä.

" Herra, ota minun evääni
viisi leipää ja kaksi kalaa.
Minä olen niin väsynyt
vaikka tultasi tahtoisin palaa."Alle olin kirjoittanut: "Laulu Radio Deissä mökillä 17.2.-07 Niin usein totta minunkin elämässäni"."Mäntyharjulla 26.11.-03 Sinä saat ihmetellen katsoa mitä minä teen.
Te saatte ilolla ammentaa vettä pelastuksen lähteestä (=Jeesus!)
Hän itse tiesi mitä Hän aikoi tehdä.""Laulu unessani 19.9.-06 Tietäisitpä mitä punaisessa talossa tapahtuu, Herra siellä ilmestyy..."
Tuosta tulee mieleeni, kun ajattelimme mitä punaista taloa Herra tarkoitti...olemme asuneet yhdessä punaisessa talossa, mökki oli myös punainen, srk:n toinen rukoushuone on punainen, ja nyt huomaamme että Kylätalo on punainen! Tarkoittiko se kenties Kylätalon Ilosanoman iltoja....Herra sen tietää!


"Olin pyytänyt Jumalalta rakkautta, mutta minulla ei voinut olla rakkautta, ennenkuin minulla oli toivo. (Pat Robertson: Julistakaa se katoilta"

"On tyhjä sydämeni.
Isä meidän,
niinhän se meni
pieni rukoukseni.


Laulu Radio Deissä 21.8.-07"


"Sana Herralta: Minä annan Sikemin (merkitsee maapalaa) ja mittaan Sukkotin (merkitsee tarhoja) laakson". Etsittiin omakotitaloa asunnoksi.

Ja saatiin "maapala tarhoineen". Minä en juurikaan ole saanut mitään näkyjä tai ilmestyksiä, mutta silloin kerran kun rukoilimme muiden kanssa omakotitaloa meille, niin silmät suljettuina näin valkoisen omakotitalon, jonka kuistin ikkunoihin paistoi aurinko. Yritin jäkeenpäin piirtää näkyni, mitä siitä muistin, mutta ei oikein taito riittänyt... Mutta joka tapauksessa mellä nyt on valkoinen omakotitalo kuisteineen :)


"Paljon en pyytänyt,ihmeitä vain" laulu Radio Deissä 26.9.-09"Helmikuu-10 "Kuka tuolta tulee erämaasta rakkaaseensa nojaten" KV 8:5
"Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen" Ps. 23:5
Minä sairastuin 2007 rintasyöpään, ja rinta poistettiin kokonaan, kun siinä oli useampia alkavia pesäkkeitä. Seurannassa, kontrolleissa piti käydä vuosia, ja vähän myöhemmin tehtiin vatsakudoksesta uusi rinta, ja sen jälkeen vielä korjausleikkaus. Näinä vuosina sain Herralta tuon yllä mainitun sanan. Ja tosiaankin Jeesukseen nojaten nekin vuodet ohitettiin :) Kiitos Herralle!
"Sillä Jumala puhuu tavalla ja toisella, sitä vain ei huomata. Unessa, öisessä näyssä, kun raskas uni valtaa ihmiset ja he nukkuvat vuoteillansa..." Job:14-15
Hän voi puhua myös suoraan henkeemme, toisten uskovien kautta, oman sanansa Raamatun kautta...

Siunausta päivään ja Pääsiäiseen <3

4 kommenttia:

 1. Kiitos, Herra, mitä olet antanut Sesselle!

  VastaaPoista
 2. Minustakin nämä olivat rohkaisevia! Monen läpi on sinutkin vienyt. Siunausta tähänkin päivään ja koko viikkoosi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesta on selvitty :) Kiitos yksin Hänelle, parhaimmalle auttajalle!

   Poista