perjantai 13. marraskuuta 2020

Tule luokseni


 

 Tälle päivälle kirjasta: Jumala puhuu


Ihmisillä on merkillisiä käsityksiä Jeesuksen kutsusta: "Tulkaa minun tyköni" Niin usein se tulkitaan niin, että ihmisen on täytettävä velvollisuutensa Luojalleen, maksettava velkansa Vapahtajalleen. 

Kutsussa "tulkaa Minun tyköni" on paljon syvempi merkitys. "Tule tyköni" saadaksesi selvityksen kaikkiin ongelmiisi, rauhan pelkosi sijaan, kaiken, mitä hengen, sielun ja ruumiin puolesta tarvitset.

Jos olet sairas, tule luokseni vastaanottamaan terveys. Jos olet koditon, tule luokseni, sillä tässä on kotisi. Jos olet ilman ystävää, tässä on ystävä. Jos olet toivoton, tässä on turva.

"Tulkaa Minun tyköni kaikissa asioissa." 


                                        _          _       _      _       _           



Kaikista vaikeuksista ja kiusoista huolimatta, joita elämässä välillä tulee, niin meillä on rakastava Vapahtaja, jonka puoleen saamme aina kääntyä. Hän ei yhtäkään käännytä pois läheltään, vaan haluaa kohdata meidät jokaisen juuri sellaisena kuin olemme, ja Hän on luvannut antaa joka päivälle voiman juuri siihen päivään. Ole siunattu <3

2 kommenttia:

  1. Niin tosiaan, Jeesuksen luo saa tulla hakemaan tuota kaikkea apua ja hänen hyvyyttään. Ja saa tulla sellaisena kuin on. Hän välittää meistä ja meidän asioistamme. Siunausta sinulle!

    VastaaPoista