torstai 11. maaliskuuta 2021

Jumalan seurakunta

 


 ...nuo kaksi sanaa oli päässäni kun aamulla heräsin unestani. Niinpä en päässyt eroon ajatuksesta katsoa mitä Raamatussa sanotaan Jumalan seurakunnasta.

Liian harvoin olen muutenkin tänne kirjoittanut, pitäisi tehdä parannusta...kun vaan tuntuu  välillä, ettei osaa mitään järkevää kirjoittaa. Kun en tunne olevani mikään Jumalan sanan opettaja. Mutta nyt seurakunnasta muutama sana.

Jumalan seurakunnalla on kuitenkin suuri tehtävä. Seurakunta rukoilee, kokoontuu (paitsi vähemmän nyt korona-aikana), opettaa Jumalan sanaa, vahvistaa heikkoja...

Hebr.10 sanoo "Älkäämme jättäkö yhteistä kokoontumistamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehottakaamme toisiamme entistäkin enemmän, kun näette tuon päivän lähestyvän." Tarkoittaa sitä päivää, kun Jeesus noutaa omansa pois maan päältä.

Apostolien teot 12: Kun Pietari oli vangittu "seurakunta rukoili lakkaamatta Jumalaa hänen puolestaan". Rukous toisten puolesta on tärkeätä, jossain sanotaan "rukous voi paljon,kun se on harras" eli ihminen rukoilee sydämestään jonkun puolesta.

Seurakunta ja seurakuntalaiset "todistavat" eli kertovat uskostaan sekä seurakunnan tilaisuuksissa, että mielellään muutenkin.Todistaa voi monin eri tavoin, jos ei osaa/rohkene puheella tms. kertoa Jeesuksesta toisille, niin voi jakaa hengellisiä lehtiä ym.

Jokaisen , joka uskoo Jeesukseen, olisi hyvä kuulua johonkin seurakuntaan. Seurakunta yhteys on tosi tärkeä, silloin on seurakunnan tuki takana ja tietää mihin voi viedä Herraa "etsivät", etteivät uskoon tulevat jää "yksinäisiksi susiksi", jolloin he ovat helposti tuuliajolla ja monien tuulten vietäviä.

Jos sinulla , joka luet tätä, ja olet uskossa tai haluat löytää Jeesuksen elämäsi Herraksi, niin viimeistään tämän koronan jälkeen etsi itsellesi hyvä, Raamatun sanan mukainen seurakunta.

Jos et tiedä kuinka tulla ns. uskoon, niin laitan tähän loppuun vielä miten voit tulla uskoon.

Rukoile Herraa omin sanoin, tunnusta olevasi syntinen ja että vain Jeesus voi sinut pelastaa, pyydä anteeksi syntisi, usko että Herra Jeesus kuoli ristillä sinunkin tähtesi ja vuodatti verensä maksuksi sinunkin synneistäsi. Pyydä, että Jeesus pelastaa sinut ja tulee sinun elämäsi Herraksi."

Hanki itsellesi Raamattu tai Uusi testamentti, ja aloita Raamatun sanaan perehtyminen mieluiten Johanneksen evankeliumista tai Luukkaan evankeliumista.

Ole siunattu!

2 kommenttia:

  1. Hyvä kirjoitus! Kyllähän sinä osaat kirjoittaa, joten jatka vain rohkeasti! Seurakunta on tosiaan tärkeä, nyt korona-aikana sen erityisesti huomaa ja sitä kaipaa, että kunpa päästäisiinkin yhdessä koolle ilman mitään rajoituksia. Ja seurakunnalla on tärkeä tehtävä maailmassa. Hieno kuva myös!

    VastaaPoista