maanantai 27. maaliskuuta 2017

Joka päiväinen varmuus



Tänä aamuna päässäni soi laulu: "Sydämessäni kaikuu lauluni,tiedän Herran elävän. Sydämessäni uskon todeksi,Vapahtajani on hän."




Siinäpä meille iloinen varmuus siitä, että Herramme elää ja on kanssamme tänäänkin. Niinkuin Raamattu sanoo: "Minä olen teidän kanssanne joka päivä, maailman loppuun asti." Ja vielä siitä eteenkin päin, kun uskomme Jeesukseen pelastajanamme. Hän on voittanut kuolemankin vallan.












"Herra, me iloitsemme Sinun edessäsi, sillä Sinun lupauksesi on varma, ja Sinun tekosi tulevat vielä kerran julki Sinun nimesi ylistykseksi. Anna meidän uskomme pysyä kestävänä Jeesuksessa Kristuksessa joka aika, jotta voisimme pysyä lujina odotuksessa sekä säilyttää toivon kaiken pahan keskellä, koska Sinä kuitenkin sitäkin hallitset ja olet kääntävä kaiken oikeaan. Herra, Jumalamme, Isämme, me huudamme Sinun puoleesi. Niinkuin peura janoaa tuoretta vettä , niin meidän sielumme huutaa Sinun puoleesi tänä aikana!" Katkelma päivän sanasta maaliskuun 27.päivä vuodelta 1933. Christoph Blumhard: Rukouskirja.





Niin ajankohtaista tänäänkin tässä maailmassa, missä lait ja asetuksetkin vastustavat Jumalan alkuperäistä sanaa. Siitä huolimatta iloitkaamme tästäkin päivästä, jonka Herra on tehnyt :) Siunausta päivääsi <3

4 kommenttia:

  1. Minua aina lohduttaa tuo raamatunkohta, että Hän on kanssamme joka päivä!

    VastaaPoista
  2. Hyvä teksti. Ja ihana tuo laulu, joka soi päässäsi :)

    VastaaPoista
  3. Nuo laulut aina ilahduttavat sanomallaan, kun alkavat soida päässä :)

    VastaaPoista