keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Huhtikuun viides




Tänään päivän sanassa teksti:



"Rakas taivaallinen Isä, me kiitämme Sinua tästä alkaneesta päivästä ja kaikesta hyvästä, mitä Sinä meille teet! Anna meidän eteenkinpäin jäädä Sinun suojaasi ja Sinun apusi turviin. Siunaa myös kaikkea sitä, mitä me saamme tehdä Sinun palveluksessasi, jotta pysyisimme rakkaudessa kaikkia ihmisiä kohtaan. Varjele meitä tänäkin aamuna ja ole kanssamme. Anna tahtosi tapahtua maailmassakin kaikkialla , että vihdoinkin kaikki sekasortoisuus loppuisi, saatanan työ kukistuisi ja Sinun lapsesi saisivat ylistää sitä, että Sinun tahtosi tapahtuu maassa niinkuin taivaassa. Amen!

Christoph Blumhardt vuonna 1933














Raamatusta, psalmista 62



Jakeet2-3


"Jumalaa yksin minun sieluni hiljaisuudessa odottaa. Häneltä tulee minun pelastukseni. Hän yksin on minun kallioni ja pelastukseni. Hän on turvani, en minä pahoin horju."




Ja 6-8




"Odota yksin Jumalaa hiljaisuudessa minun sieluni, sillä hänessä on minun toivoni. Hän yksin on minun kallioni ja pelastukseni. Hän on turvani, minä en horju. Jumalassa on pelastukseni ja kunniani. Hän on minun voimani kallio ja turvani."



Raamattu kansalle-käännös




Siunausta ja iloa päivääsi <3


2 kommenttia:

  1. Minua puhutteli tuossa tuo, että kiitettäisiin tästä päivästä... en saisi sitä unohtaa, vaikka olosuhteet eivät juuri nyt olekaan sitä mitä itse toivoisin. "Toivossa iloiset" on raamatussa jossain kohtaa. Ollapa se runsas toivo...

    VastaaPoista
  2. Minä olen "opetellut" kiittämän Häntä elämän lahjasta ja terveyden lahjasta joka aamu :)

    VastaaPoista