maanantai 18. helmikuuta 2019

Luotetaan Jumalaan ja rukousvastaus :)Tänään luin Jumala puhuu-kirjasta siitä, kuinka tärkeätä meidän on viipyä Jumalan edessä, mieluiten aamuisin, lukemalla sanaa ja "tankkaamalla" itsellemme sitä päivän varalle.
Siinä sanottiin:

"Voit tehdä vain yhden. Yhdistä elämäsi Jumalan voimaan luottautumalla Hänen varaansa, joka on tehnyt kaiken puolestasi ja joka tekee yhä työtä sinussa. Silloin pidän huolen siitä, että elämäsi ja asiasi juontuvat oikeaan uomaan oikeassa järjestyksessä yhtä järkähtämättömästi kuin aurinko nousee aamuisin.
Jumalan korvaa ei tavoita niinkän kiihkeä anominen , vaan vaikeuden ja huolen hiljaa uskominen Jumalan käsiin. Luota siis äläkä pelkää..."

Tähän voisin kertoa yhden kokemuksen vähän aikaa sitten:


"Niinkuin muistatte, olen sanonut, että mulle on jäänyt "painolastia" siitä ensimmäisen avioliiton aikaisesta väkivallasta ja väkivallan uhasta, pelossa elämisestä, niin että sen myötä olen tuntenut aina itseni arvottomaksi... yms. Ja joskus ne muistot nousevat niin pintaan, että tunnen ettei minusta ole mihinkään, että miksi minä olen tällainen enkä pääse niistä muistoista rauhaan. Miksi pelkään ja jännitän valmiiksi kaikkea, ajatellen että mitä siitä tulee...enkä osaa uskoa hyvään.Olen puhunut asiasta joidenkin ystävien kanssa ja sanonut, että minun pitäisi päästä johonkin terapiaan käsittelemään näitä asioita,(vaikka itse totesinkin, että se taitaa olla jo myöhäistä, kun olen jo yli kuudenkymmenen).
"Siskot" kuitenkin tarttuivat tuohon asiaan ja rupesivat miettimään asiaa, miten se järjestyisi... Heillä kun oli tietoa ja tuttavuutta parin uskovan sielunhoito-terapeutin kanssa.
No,asia jäi silleen, mutta eräänä aamuna minulla oli kotona ahdistava olo ja tuli sellainen olo, että nyt on "pakko, pakko" soittaa aikaa psykiatriselle sairaanhoitajalle, että pääsisi juttelemaan sinne. Ihmettelin miten yht äkkiä tuli sellainen vimma...se tuntui omituiselta. Ihan kuin se ei olisi Jumalasta.
Ajattelin kuitenkin, että mieluummin menisin uskovalle terapeutille, jollaisista "siskot" olivat puhuneet.
Rukoilin siinä, että Herra antaisi minulle rauhan siinä asiassa odottaa jos ensin järjestyisi aika uskovalle terapeutille. Sainkin siinä asiassa rauhan ja parin päivän päästä ystävältä tuli viesti, että eräs uskova terapeutti on luvannut ottaa minut "ylimääräiseksi" asiakkaaksi ja vieläpä nimelliseen hintaan!!
Waude!! Kiitos Herralle! Hänelle ei ole mikään mahdotonta. Tällä viikolla menen ensimmäisen kerran sinne keskustelemaan. Yhtään en tiedä montako kertaa tai muutakaan asiasta, mutta kun Herra sen on järjestänyt ystävien kautta, niin onhan se mahtavaa :)
"Herra siunatkoon meitä ja varjelkoon meitä.
Herra kirkastakoon kasvonsa meille ja olkoon meille armollinen.
Herra kääntäköön kasvonsa meidän puoleemme
ja antakoon meille rauhan!
Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Amen."

2 kommenttia:

  1. Oli lohdullinen tuo teksti kirjasta ja sitten tuo sinun kokemasi ihmeellinen rukousvastaus! Jotain samankaltaista kaipaisin minäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isä tietää!Toivottavasti sinäkin saat rukousvastauksia :)

      Poista