perjantai 10. tammikuuta 2020

Sanaa ja rohkaisua päivään!









"Kun tulet Herran luokse, ja kun Hän antaa sinulle sen iankikkisen elämän, jonka Hän suo kaikille, jotka Häneen uskovat, se muuttaa koko olemuksesi, puhumasi sanat ja sen vaikutuksen, joka sinusta uhoaa.
Nämä kaikki ovat iankaikkisia. Niiden tulee sitä olla. Ne kumpuavat sisäisestä elämästäsi, Minun elämästäni (Jeesuksen elämästä),iankaikkisesta elämästä, niin että toisetkin voivat elää iankaikkisesti.
Nyt huomaat, miten suurensuuri on sielun työ, jolla on iankaikkinen elämä. Sanat,vaikutus, tuntuu vielä iankaikkisuuden iankaikkisuuksissa.

Sinun on mietittävä näitä totuuksia. Ne eivät ole pinnallisia tosiasioita, vaan valtakuntani salaisuuksia,kallisarvoisia ja kätkettyjä helmiä. Mietiskele näitä, anna niiden vaikuttaa mielessäsi ja sydämessäsi."


Kirjasta Jumala puhuu.



- - -




Myös Hilja Aaltosella oli hyvä sana tälle päivälle:




"Maailma ei voi kasvattaa sellaista leijonaa, jota Jumala ei voi kesyttää."



Kyllä kai leijonan luolia on matkan varrella tänäkin päivänä. Ehkä jonkun on täytynyt nousta tähän päivään valvotun yön jälkeen. Ahdistettu sydän huutaa:"Kumpa tämä päivä ei olisi koskaan valjennut, sillä tämä päivä vie raatelevien petojen eteen, ja olen puolustuskyvytön niiden edessä."
Kuuntele kuitenkin. Ennen kuin aamun hämärä haihtuu, lue sydämellesi ääneen Sanalaskun sanat: "Herran nimi on vahva torni, hurskas juoksee sinne ja saa turvan" Sananlaskut 18:10. Lue tämä ääneen.



Jeesuksen jalkain juuressa on vahva torni, turvalinna. Hänen nimensä on luodinkestävä suoja uhanalaisille. Sielläkin, vaaran ja uhan ja pelon keskellä Hän voi sinua auttaa ja antaa iankikkisen suojan, jota mikään ei voi vahingoittaa."




Näihiin turvallisiin käsiin saamme jäädä tänäkin päivänä <3

2 kommenttia: