perjantai 29. toukokuuta 2020

Tälle päivälle






"Minun suuni julistaa sinun uskollisuuttasi , ylistää sinua päivästä päivään." Ps 35:28




"Opetuslapset palasivat riemua täynnä Jerusalemiin. He olivat alati temppelissä ja ylistivät Jumalaa." Luuk.24:52-53



Nuo olivat tänä aamuna Raamatun kohdat pienessä Päivän tunnussana kirjassa. Hyvin sopivat, varsinkin kun eilen tuli viesti, että tulisinko "todistamaan" uskostani tänään illan netti-kokoukseen. Kumma, että tuo ei vielä ainakaan yhtään mua jännitä,päinvastoin tuli eilen sellainen ilo, että pääsen todistamaan ja samalla pääsen näkemään joitakin seurakuntalaisia :)



Tuo oli hyvää vastapainoa sille,kun muuten eräs asia vähän mietityttää ja ahdistaakin hieman.




Mutta jatketaanpa päivän sanalla.




Jumala puhuu kirjasta pätkä:



"Älä elätä ikäviä muistoja. Älä muista edes syntejä ja eponnistumisia. Kun ihminen ihailee maan ihmeitä vuoren huipulta, hän ei hukkaa aikaansa tuijottamalla kompasteluunsa, ajattelemalla uupumustaan ja pohtimalla epäonnistuneita yrityksiään, joita hän koki matkalla ylöspäin. Niin olkoon myös sinulla.
Hengitä sisimpääsi kunkin uuden päivän rikas siunaus - unohda se , mikä on takana. Katso, Kristuksen veri on pessyt pois syntisi ja epäonnistumisesi."



Päivähartaus-kirjasta pieni pätkä:



"Kun illan rauha on laskeutunut tupaasi, sinulla on aikaa risti väsyneetkin kätesi, koota esirukousketjuun rakkaasi ja siunata heistä jokaista erikseen. Laske heidn elämänsä ylle Jumalasi siunaus. Se on perintö, jonka he kerran ymmärtävät. Rukousten lapset ovat Jumalan silmäin alla."




Amen!

6 kommenttia:

  1. Onpa kiva kun pääset nettikokoukseen todistamaan. Se piristää. Tuo on ihana muistutus, ettei pitäisi elättää ikäviä muistoja. Ja että vuoren huipulla ihaillaan maisemia eikä muistella enää kompasteluja. Kiitos kun jaoit tämän!

    VastaaPoista
  2. Olipa erittäin hyvä teksti varsinkin tuossa Jumala puhuu -kirjassa! Niin lohdullinen. Niin armollinen.

    VastaaPoista
  3. Ihania tekstejä:) Mikä voima onkaan Sanassa ja rukouksessa!!!Kiitos näistä, rohkaisua me kaikki tarvitaan:)

    VastaaPoista