perjantai 5. kesäkuuta 2020

Tänä päivänä







Kirjasta Jumala puhuu:




"Kuuntele, niin et koskaan pety. Kuuntele, niin tuskaisat ajatukset ja väsyneet hermot saavat levon. Kuuntele Jumalan ääntä - se on mieluummin hellä kuin voimallinen. Se on enemmänkin lepoa synnyttävä kuin väkevä. Mutta sen hellyys ja levollisuus parantaa haavasi ja vahvistaa sinut, jonka jälkeen voimasi saa olla ainoastaan Minun voimassani. Ihmisen voima on kuin savea verrattuna Jumalan voiman graniitti kallioon.

Pidän sinusta hyvää huolta. Älä antaudu maailman armoille. Enkelini suojelevat sinua päivin ja öin, niin ettei mikään sinua vahingoita. Kiittäisit Minua, jos näkisit torjutun harmin ja pahuuden.
Kiitä Herraa tuntemattomista -näkymättömistä - vaaroista, jotka on torjuttu."




Ja vielä sanaa Hilja Aaltoselta:




"Lähde tänään omaa tietäsi eteenpäin. Iloitse siitä, että ennen sinua on kuljettu monta polkua. Toisten jättämistä askelista joihinkin sopivat sinunkin jalkasi, mutta muuten saat tehdä omat jälkesi elämän puhtaalle pinnalle. Vain Kristus on valmis antamaan jalanjälkensä sinulle malliksi. Mutta vaikka niissä käyt, saat silti tehdä myös omaa matkaa. Hän ei pakota, Hän ei muuta meitä pois ihmisyydestämme.
Hyvää matkaa sinulle tänään."

2 kommenttia:

  1. Ihanat tekstit, kiitos näistä! Siunausta pyhäpäivääsi ja tulevaan viikkoon!

    VastaaPoista