lauantai 4. heinäkuuta 2020

Mikä on tärkeintä?






Hilja Aaltosen Päivähartauskirjasta:



"Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja Hänet ristiinnaulittuna."


"Nämä Paavalin sanat ovat yhä useammin mielessäni. Olemme tulleet moniarvoiseen aikaan. Hyvinvointi ja vapaus lisääntyvät. Seurakuntien ja kirkkojen ohjelmaan tulee monimuotoisuutta ja vaihtoehtoja.

Kristuksen risti koetaan vanhanaikaisena. Yksinkertainen julistus tuntuu lapselliselta. Tämä on erityisesti pappien ja saarnamiesten ongelma.
Yhä harvemmin kuulee Golgatan evankeliumia, yksinkertaista sovituksen sanomaa. Jos joku sitä julistaa, ihmiset kyllä vastaavat. Juuri niinkuin Billy Grahamin kokouksissa kävi.

Paavali oli viisas mies. Hän olisi voinut keskustella mistä tahansa asiasta. Mutta Korinton tarve oli sama kuin meidän aikamme tarve. Tarvittiin sanoma siitä, että syntinen saa anteeksi Kristuksen työn tähden.

Tänä aamuna emme tunne muuta kuin ristiinnaulitun Kristuksen ja rukoilemme:

Taivaallinen Isä, poikasi Jeesuksen nimessä me pyydämme tänään syntejämme anteeksi. Kiitos siitä, että hyväksyt meidät Kristuksen ristin tähden lapsiksesi. Anna meille ilosi ja rauhasi. Aamen."


Siunausta lauantaihisi <3

4 kommenttia:

  1. Niin se on, ristiinnaulittu Kristus on tärkein. Muistaisipa aina itsekin pysyä siinä pääasiassa ja ristin juurella.

    VastaaPoista
  2. Hilja Aaltosella on kohtikäyvyä sanoja. Usein saa ajatella, että tuotak olen itsekin kysellyt ja miettinyt.
    Sudenkorennosta - pidän niistä ihan tosi paljon! Ne ovat kauniita Jumalan ihmeellisesti luomia. Lentäminen on niille älykkäästi suunniteltu. Tiedemiehetkin ottavat tekniikasta oppia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkin pihassa niitä lentelee,kun joki on tuossa vieressä.

      Poista