keskiviikko 19. elokuuta 2020

Kiviä tiellä







Tässä pätkä Jumala puhuu-kirjan päivänsanasta eiliseltä:



"Etsit kasvojani. Joka etsii, löytää. Tämä ei ole inhimillistä etsintää, vaan ehdotonta antautumista tahtooni niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Silloin voin sinua johdattaa.

Tiedät mikä ero on lapsella, joka kuuliaisena mielellään tottelee käskyjäsi ja iloisesti hyppelee rinnallasi - ja toisaalta lapsella, joka vastustelee, kapinoi ja jota on pakotettava eteenpäin, parempina hetkinään hän saattaa korkeintaan sanoa: Tulen mukaasi. En halua olla yksin, mutta vihaan tätä tietä.

Tärkeintä ei ole vain vaellus, vaan opetuslasteni riemuitseminen tiellä ja johdatuksestani iloitseminen. Alistut johdatukseen,mutta sinä et iloitse pienistä kivistä tiellä."



Niitä kiviä on nyt ollut omallakin tiellä, kun auto on ollut korjattavana ja siitä taas ylimääräisiä kuluja... mutta jos positiivisesti ajattelisi, niin sittenhän auto on taas kunnossa ja menee katsastuksesta läpi ja tänään on luvattu se saadakin, niin pääsee huomenna kuntouttavaan työtoimintaan omalla autolla :)



Uskotaan ja luotetaan Herraan, pienistä kivistä huolimatta.

5 kommenttia:

  1. Tulee tosiaan helposti kapinoitua ja valitettua kivistä tiellä. Olisi siinä oppimista, että osaisi aina iloisesti hypellä Isän vierellä tiellä, vaikka ei aina niin helppo ja suora tie olisikaan. Siunausta sinulle! Ja hyvä tosiaan, kun saatte auton kuntoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Saatiin tosiaan auto takaisin korjattuna ja katsastettuna :) Kun vielä lasku saadaan maksettua...

      Poista
  2. Kylläm minä sen kapinoivan lapsen itsestäni löydän todella helposti. Mutta onneksi ei meitäkään jätetä. Eikä lakata rakastamasta!

    VastaaPoista
  3. Kyllä minäkin kapinoin siitä kun auto ei mennyt katsastuksesta läpi ja remontti tuli, nyt on jo saatu katsastettuna ja korjattuna takaisin, kun vielä laskusta ja tästä loppukuusta selvitään.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista