keskiviikko 19. joulukuuta 2018

"Hullunmyllyä"








Onko sinun elämäsi hullunmyllyä?




Eräs ylilääkäri sanoi kauan sitten:



- Liian kauan olen ollut tässä hullunmyllyssä. Ja kirjoitti sairaanhoitajan vieraskirjaan: "Ihmisen elämä on aika hullua."

Sitä se oli hänelle. Hermot riekaleina, ruumis väsynyt paljosta työstä ja raskaasta vastuusta, kotielämäkin meni huonosti.







Ihmisen elämä on aika hullua, kun ajamme takaa milloin milloin mitäkin: kunniaa, tavaraa, ihmistä jota vihaamme tai rakastamme, nautintojen maljaa, himohedelmiä...
Me emme saa mitä tavoittelemme, juoksemme ja uuvumme, emme saa odottamaamme tyydytystä, se liukuu aina vain kauemmaksi. Niin jatkamme juoksuamme. Kunnes väsymme ja sanomme: - Elämä on aika hullua.






Meitä voivat myös ajaa takaa synnin kiusaukset, syntitoverit, pahan omantunnon haukkuvat koirat, ahdistukset, sairaudet ja monet vastoinkäymiset. Aina ne ovat kintereillämme kunnes sanomme: -Elämä on aika hullua.





Se on levotonta kunnes se löytää rauhan Vapahtajan yhteydessä. Älkäämme enää jatkako hullunmyllyssä pyörimistämme. Pysähtykäämme ja kuunnelkaamme , kuinka Herra Jeesus pyytää meitä luoksensa ja lupaa antaa levon meidän sielullemme.





- - -




Hebr. 4:7, 10




Tänä päivänä jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne. Sillä joka on päässyt hänen lepoonsa, on saanut levon teoistaan.




Teksti Ensio Lehtosen kertomaa lyhennettynä.

2 kommenttia:

  1. Kun osaisikin tyynesti ottaa päivän kerrallaan, ottaa vastaan tyynesti sen, mitä kulloinkin on.

    VastaaPoista
  2. Niinpä, siinä riittää meillä opittavaa :)

    VastaaPoista