lauantai 29. joulukuuta 2018

Valo ja tuli












Eilistä sanaa:




Valaistut ikkunat kertovat työstä, elämästä,lasten leikeistä, rauhasta, lämmöstä ja viihtyisyydestä. Valaistut ikkunat ovat elämän merkki.








Miten meidän elämämme "ikkunat", loistavatko ne elämän valoa? Me emme voi itseämme valaista emmekä heijastaa valoa sydäntemme ikkunoista. Valo joka meistä itsestämme lähtee on pimeyttä, mutta Jeesus tuo tullessaan valon meidän sydämiimme. Ympärillämmekin olevat huomaavat sen, kun/jos Jeesus on päässyt sydämeemme asumaan.






Tämän päivän sanasta:





Missä elävä Jumala liikkuu, siellä palavat aina Jumalan tulet. Ne paloivat Hoorebin vuorella, kun Jumala puhutteli Moosesta palavassa pensaassa. Samoin Karmelin vuorella, kun kansan oli pakko huutaa: "Se Jumala, joka vastaa tulella, on oikea Jumala!
Ja yläsalissakin paloi tuli ensmmisenä helluntaina, jolloin tuliset kielet jakaantuivat opetuslasten päälle.




Rukoilkaamme, että Jumalan tulet palavat myös meidän keskellämme, että ne valaisisivat, lämmittäisivät ja sytyttäisivät kylmät sydämmemme. Kun Jumalan tuli palaa, saamme voiman ja rauhan sydämeemme ja elämäämme. Sitä me todella tarvitsemme!





"Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle ja kuinka hartaasti minä toivonkaan, että se olisi jo syttynyt." Luuk.12:49






Taas Ensio Lehtosen viisaita sanoja mukaillen.

1 kommentti: