keskiviikko 23. lokakuuta 2019

Luota,älä pelkää!








Eilen olin siellä muistilääkärin vastaanotolla, ja hän oli kuitenkin sitä mieltä, että olisi hyvä mennä siihen laajaan muistitestiin, koska molemmat minun unohtamat asiat siinä pienessä muistitestissä oli lähimuistia koskevia. Ja että se lyhyt muistitesti on oikeastaan tarkoitettukin vanhemmille ihmisille.
Onhan se hyvä, että tutkitaan,mutta hieman alkoi taas pelottaa...





Aamulla tuli onneksi hyvää sanaa Jumala puhuu-kirjasta.(Tässä on oikeastaan eilisen ja tämän päivän sana peräkkäin).




"Rakennat järkkymätöntä uskoa. Sisusta nyt sielusi sisäkammiot. Täytä ne sopusoinnulla ja hyvyydellä, kaikella mikä on kaunista ja kestävää. Rakenna kotisi hengessä. Silloin odotusaikasi on oikein käytetty.
Sinuun tulee luottaa loppuun asti. Valmistaudu luottamaan viime hetkeen asti. Sinun on tiedettävä, vaikket näkisikään. Ole valmis Aabrahamin lailla nousemaan uhrilukkulalle, kulkemaan äärimmäiseen pisteeseen asti, ennenkuin koet, miten Jumala vapahtaa.

Kaikille uskossa vaeltaville tulee äärimmäinen koe. Sinun on turvattava yksin minuun.
Älä turvaa muiden käsivarteen, älä odota muualta apua. Luota näkymättömään Hengen voimaan, älä siihen mikä silmään näkyy. Luota, älä pelkää."





Tosin olin jo ennen tuon lukemista laittanut viestiä "siskolle", jolla on myös muistiongelmia, ihan kertoakseni, että alkoi taas pelottaa, vaikka onkin hyvä, että tutkitaan. Hän ymmärsi kyllä hyvin, kun itsellään on samoja ongelmia. Mutta Jumalaanhan meidän on ennenkaikkea luotettava, sillä Hänen kädessään on meidän elämämme. Illalla sitten taas Laulusiskojen tapaamisiin ja laulelemisiin :)





4 kommenttia:

  1. Ymmärrän sinua hyvin, minulla kun epäiltiin keväällä/kesällä että olis kielessä, ehkä jopa ihan syöpäkin. Muistan miltä tuntui odottaa kokeiden tuloksia. Hautajaisiakin jo pidin, niin heikko oli uskoni silloin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se aina jollain lailla pysäyttää kun tulee terveys-ongelmia. Toivottavasti sinullakin nyt asiat hyvin <3

      Poista
  2. Siinä sellaisessa epävarmuudessa, että mitä tuleman pitää, on tosi vaikeaa olla. Mutta oli hyvät nuo tekstit tosiaan; kaunista ja hyvää ajatuksiin, sydämen sisustukseen... Voimia Sesse sulle tähän koitokseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Metsäntyttö! Toivotaan, että kaikki menee hyvin kuitenkin, Herran kanssa.

      Poista