tiistai 22. lokakuuta 2019

Tänään tapahtunutta







Tänään sattui jännä juttu, johdatukseksi kai sitä pitää sanoa:




Olin lähdössä miehen kanssa Evästä päivään-ruokailuun kaupunkiin, kun huomasin, että maha oli taas sekaisin vaihteeksi, ihan yllätyksenä, kun muuten on ollutkin paremmassa kunnossa. En siis uskaltanut lähteä kaupunkiin...
Lepäilin ensin sohvalla ja laitoin tulen uuniin.




Sitten tuli mieleen, että Laulu-ryhmämme vetäjä on ollut tosi kauan uskossa,että laitanpa hänelle ääniviestin ja kysyn runosta/laulusta jonka olen jo aikoja sitten "saanut" eräässä tilaisuudessa päähäni kaikumaan... kun epäilykset on täyttäneet mun pääni, että vaikka koin sen Herralta tulleeksi, niin ajattelin jos se kuitenkin on jo joku laulu, joka vaan on tullut päähäni. Niinpä lauloin hänelle sen ekan säkeistön.




Hän oli sitä mieltä, että ei ole koskaan kuullutkaan ja tykkäsi laulusta. Pyysi minua tuomaan sen Laulusiskojen harkkoihin keskiviikkona. Siinä oli useamman vuoden vain tuo yksi säkeistö, mutta oisko ollut viime vuonna siihen tuli toinen säkeistö...Herralla ei ole kiirettä eikä mulla :)





Laitan sen tähänkin:



"Jeesus nimen voimaa
tahdon kaiuttaa,
Hän synnit anteeks antaa
ja sairaat parantaa.
Hänen nimessään on voima,
voima ihmeinen,
nimi yli kaiken
on nimi Jeesuksen.

Jos menneet teot painaa
ja synti ahdistaa,
voi Jeesus rauhan antaa
ja sinut vapauttaa.
Hänen nimessään on voima,
voima ihmeinen,
nimi yli kaiken on nimi Jeesuksen".





Ei kyllä olisi tullut itselle mieleen, eikä rohkeutta laittaa "siskolle" tuota, että sekin tuli ihan Herralta.









6 kommenttia:

  1. Oli varmaan johdatus, että olit sitten kotona ja sait mieleen laittaa sen viestin! Tuo on hyvä laulu! Kiva että se pääsee käyttöön:)

    VastaaPoista
  2. Onpa ihanaa, että olet saanut Herralta tuollaisen laulun! Sellainen on ihana lahja taivaasta ja siinä on hyvät sanat. Kyllä teidän kannattaa nyt laulaa sitä Laulusiskojen kanssa!

    VastaaPoista