perjantai 11. lokakuuta 2019

Murheissa ja ilossa









Monenlaista läheisten, ystävien ja tuttavien ikäviä uutisia on kuullut ja tullut rukouspyyntöjä. Lisäksi eilen illalla tuli sanomista miehen kanssa ja tuli alakuloinen olo ja sain itsekin laittaa rukouspyyntöjä kahdelle "siskolle".




Tänä aamuna oli Jumala puhuu-kirjassa niin hyvä ja sopiva teksti, ensin Raamatun kohta:




"Minä kiitän Herraa joka aika, Hänen ylistyksensä on alati minun suussani. Minä etsin Herraa, ja Hän vastasi minulle, Hän vapahti minut kaikista peljätyksistäni. Jotka Häneen katsovat, ne säteilevät iloa, heidän kasvonsa eivät häpeästä punastu."






"Näethän, lapseni, että epätoivonkin keskellä ensimmäinen askel on ylistys. Ennen kuin huudat epätoivosi ilmoille, kiitä Herraa - vaikka ahdistukset ovat sinut hukuttaa.
Tämä on Jumalan säätämys niille,jotka Häntä lähestyvät. Noudata tätä aina. Etsi suurimmankin hädän alla, kunnes löydät kiitoksen aiheen. Sitten kiitä ja ylistä.
Näin luot yhteyden kanavan itsesi ja Jumalan välille. Herra on sen jo puolestaan avannut, kun Kristus huusi ristillä: "Se on täytetty!" Ohjaa epätoivon huutosi tähän kanavaan.



Näin saat kokea, että Herra tekee osuutensa ja vapahtaa sinut varmasti. Oi, tätä sydämen riemua! Taakkasi keventyy, kuormasi kirpoaa, kun katsot Minuun. Häpeä ja epätoivo väistyy myös. Tämä on aina vasta toinen askel. Ensin oikeaan suhteeseen Herraan. Sen seurauksena asiasi oikeaa myös ihmisten silmissä."




Ja tosiaan ylistys ja kielillä puhuminen auttoi ja sain asiani Jumalalle tiettäväksi muutenkin. Herra on hyvä ja uskollinen! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että sait apua ylistyksestä ja kielilläpuhumisesta! Ihana on myös tuo psalmin kohta, joka oli Jumala puhuu -kirjassa. Se on tosi rohkaiseva.

    VastaaPoista