lauantai 19. toukokuuta 2018

Jumalan sota-asu










"..vahvistukaa Herrassa ja Hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
Sen tähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.


Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska, ja kenkinänne jaloissanne alttius rauhan evankeliumille. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet, ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.


Ja tehkää TÄMÄ kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestävyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta..."


Ef. 6: 11-18



Tänä aamuna puhutteli tuo yksi sana, TÄMÄ, jonka suurella tuohon Raamatun katkelmaan kirjoitin.



Katsoin, miten se on kirjoitettu "Uusi testamentti nykysuomeksi" kirjassa:




"..Pukekaa päällenne se täysi taisteluvarustus, jonka Jumala antaa. Silloin te voitte pitää puolenne perkeleen juonia vastaan. Me emme näet taistele ihmisiä, vaan henkivoimia ja henkivaltoja vastaan, tämän pimeän maailmankauden hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan
Ottakaa sen tähden vastaan Jumalan täysi taisteluvarustus, niin että kykenette pahan päivän tullen tekemään vastarintaa ja loppuun asti taisteltuanne säilyttämään asemanne.

Seiskää valmiina: sitokaa totuus vyöksenne, pukekaa oikeus rintapanssariksenne ja kiinnittäkää kengiksenne halu levittää rauhan sanomaa. Ottakaa usko joka tilanteessa kilveksi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet.
Ottakaa pelastus kypäräksenne, ja miekaksenne Jumalan sana, jonka Henki teille antaa. Tehkää kaikki tämä rukoillen apua Jumalalta. Rukoilkaa joka tilanteessa, niinkuin Henki neuvoo. Olkaa valppaita, jotta voisitte niin tehdä, rukoilkaa hellittämättä kaikkien Jumalan omien puolesta."




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti