sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Loppumattomat aarteet











- Äiti, mitä sinä sitten luet, kun olet lukenut koko Raamatun lävitse? kysyi pieni tyttö, nähdessään äidin panevan kirjanmerkin Raamatun väliin.
- Alan taas uudestaan alusta, vastasi äiti

- Mutta silloinhan sinä tiedät kaikki mitä Raamatussa on. Yleensähän sinä pistät luetun kirjan hyllyyn. Miksi sinä sitten luet Raamatun monta kertaa?




- Katsos kun Raamattu on aina uusi kirja, vaikka lukisimme ja opiskelisimme sitä koko elämämme, emme koskaan oppisi kaikkea. Se on kuin kultakaivos, josta aina löytyy uutta kultaa. Jo satoja vuosia sitten ihmiset alkoivat etsiä aarteita Raamatusta, ja kuitenkin siinä on tarpeeksi rikkautta meitä ja meidän jälkeenkin tulevia varten. Raamattu ei tule koskaan vanhaksi. Niin kauan kuin maailma on, sen sisältö on aina uusi. Ja kaikki, jotka uskovat Raamattuun, tulevat pelastumaan. Sillä Jeesus itse on sanonut:

"Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani ei koskaan katoa."




Kun luet Raamattua ja rukoilet, että Jeesus avaisi silmäsi ja antaisi sinulle ymmärrystä, tulet käsittämään Raamatun aarteet.




Näin äiti opetti tytärtään Ensio Lehtosen kertomuksessa, jonka tässä mukaeltuna kirjoitin. Maiset aarteet katoavat, mutta Jumalan Sanan aarteet pysyvät aina :)





Raamattu sanoo: "Suuri rauha on niillä, jotka rakastavat sinun lakiasi." Ps.119:165





2 kommenttia:

  1. Se on tosiaan jännä asia, että se on niin. Joku kovin tuttukin kohta voi yht'äkkiä näyttäytyäkin ihan uudessa valossa.

    VastaaPoista