keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Sanan valo










Ensio Lehtonen kertoi että hän ei koskaan unohtanut isänsä luottavaista sanaa, kun he kulkivat laivalla pimeällä merellä, ja isä sanoi: "Ensio, tuolla näet majakan valon,ohjaa laivaa sitä kohti. Minä menen vähän nukkumaan."
Isä oli mennyt alas ja Ensio jäi laivaa ohjaamaan pimeällä ja vähän myrskyävällä merellä. Hän oli iloinen, että isä luotti häneen.
Hän katsoi kiinteästi majakkaan ja ohjasi sitä kohti. Isä nukkui rauhassa ja Ensiollakin oli turvallinen olo. Mitäs pimeydestä ja salakareista kun majakan valo ohjasi!














Jumalan sana on se loistava majakka elon merellä. Sen turvin pääsemme toivottuun satamaan.
















Ensio Lehtonen kertoi, että hänellä oli "majakkanaan" lause, jonka hän oli saanut uskoon tullessaan. Pastori oli antanut sen hänelle, ja käskenyt kirjoittaa nimen Ensio "he" ja "lammas" sanojen tilalle. Kuinka monesti hän olikaan iloinnut siitä, ettei "kukaan ryöstä Ensiota minun kädestäni."





Jos sinullakin on joku erikoinen sana Herralta pidä siitä kiinni. Kiitä siitä.





Näin siis Ensio Lehtosen puhetta vuosien takaa Sessen miettimänä :)






Raamatunkohta oli tämä:



"Sitä lujempi on meille nyt profetaalinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta." 2 Piet. 1:19





- - -





Itsellä soi tänä aamuna päässä laulu:




"Ahdistetut saavat kuulla
Hän on kuollut ristin puulla,
ettei kukaan hukkuisi.
Voiton sai Hän maailmalta,
murtui syyllisyyden valta,
joka meitä kahlitsi."



Herra kanssasi tänäänkin !



2 kommenttia:

  1. Siunattua päivää sullekin Sesse! Oli hyvä kirjoitus! Meri myrskyää joskus pelottavasti eikä muuta näy kuin se majakan valo, jota kohti suunnistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, Jumalan sana saakoon olla elämämme majakka :) Minä olen kerännyt majakkakortteja(kin), osin isäni merimietaustan takiakin ja muutenkin tykkään niistä.

      Poista