perjantai 8. kesäkuuta 2018

Tänään Raamatusta


Tänään luin päivän sanan jälkeen Raamattua, siitä hebrealaiskirjettä luvuista 3-4. Olin joskus aiemmin siitä alleviivannut kohtia, niin laitan ne tännekin.







"Tänä päivänä, jos te kuulette Hänen äänensä, niin älkää paaduttako sydämiänne..."







"Katsokaa veljet (ja sisaret), ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta, vaan kehoittakaa toisianne joka päivä, niin kauan kuin sanotaan: tänä päivänä, ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi, sillä me olemme tulleet osallisiksi Kristuksesta, kunhan vain pysymme luottamuksessa, joka meillä alussa oli, vahvoina loppuun asti."







"Varokaamme siis, koska lupaus päästä Hänen lepoonsa, pysyy varmana, ettei vaan havaittaisi kenenkään jääneen taipaleelle."







"Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on kaikessa kiusattu samalla lailla, kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä. Käykäämme sen tähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan."





- - -





Eilen "jouduimme" kuuntelemaan puhetta, joka ei mielestämme ollut oikeaa evankeliumia, vaan lähinnä jotain "menestysteologiaa" muistuttavaa... en tiedä, mutta minulle ainakin tuli siitä niin ahdistava olo, että piti päästä pois. Ja mieskin sanoi, että ihan hyvä kun lähdettiin pois. Eräs kolmaskin soitti meille ja sanoi, että hänellekin jäi "huono maku" siitä puheesta, että Hän ei tuntenut siinä mitään Pyhää Henkeä.

Jos Jumalan armo käännetään niin laajaksi, että mitä vaan voi tehdä sillä verukkeella ettei olla "lain alla", niin eikö silloin käytetä armoa väärin...
No, nämä ovat vain omia pohdintojani, jota eilisestä tuli mieleen, ehkä hänkään ei tarkoittanut sitä niin. Mutta lainaan tähän vielä Jumalan Sanaa, koska siitä ainakin tiedämme keneltä se on :)



"Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät keiltä olet sen oppinut..." 2.Tim.4:14





Siunausta päivääsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti