lauantai 5. tammikuuta 2019

Jumala otti taakan pois








Jumala puhuu kirjasta:




"Rakasta Jumalaa ja tee Hänen tahtonsa. Mkään paha ei ole sattuva sinuun. Lepo Herrassa tuo rauhan. Kaipausta seuraa täyttymys. Rauha, joka on kuin hljainen virta, puhdistaa ja pyyhkii kaikki ärsykeet pois.
Sinua opetetaan. Jatka vain näitä rukoushetkiä, vaikka ne tuntuisivat hedelmättömiltä. Sielunvihollinen yrittää kaikin keinoin lopettaa ne. Älä kuuntele häntä.
Lepuuta hermojasi. Toivo aina."





Tuo oli niin mulle sopiva sana, kun tosiaan oli pari päivää masennusta, väsymystä ja hermot kireällä. Se olo kulminoitui eilen kun oltiin menossa seurakuntaan, koin miehen loukkaavan minua "moittimalla" minun poikaani... se ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta tämän pojan kohdalla, tuli niin paha mieli. Muutenkin oli väsyttänyt ja päätä särki, ja sitten vielä tuo... alussa oli seurakunnassakin olo, että olisi vaan itkettänyt ja piti yrittää pitää itsensä kuosissa. Kuitenkin halusin antaa anteeksi miehelleni ja sanoin Herralle, että annan miehelle anteeksi. Muutenkin rukoilin mielessäni ja tilaisuuden edetessä olo parani ja pois lähtiessä oli jo hyvä olo.
Ja tänään on ollut ihan hyvä päivä, kiitos Herralle!





4 kommenttia:

  1. Hyvö kun sait helpotusta hankalaan tilanteeseen! Tuo teksti oli hyvä.

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus. Ei ole helppoa päästä anteeksiantamukseen. Siinä saa taistelut käydä. Jumala siunaa vilpittömän kipuilun ja rauha on sitten suloista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katkeruus olisi joskus helpompaa kuin anteeksi anto, mutta kun sen tietää, että siitä ei seuraa mitään hyvää ja anteeksianto on Jumalan tahto, Hän itse auttaa siinä :)

      Poista