sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Jumalan uskollisuus











Tänään pienessä Päivän tunnussana-kirjasessa oli aiheena sopivasti Kiitollisuus. Siksi sopivasti, kun olimme (ja olemme) niin kiitollisia Herralle ja tietysti hänen palvelijalleenkin, joka meille möi auton edullisesti!





Psalmi 65: 2-6,9



"Jumala, Sinulle kuuluu ylistys Siionissa ja sinulle täytetään lupaus. Sinä joka kuulet rukouksen, sinun luoksesi tulee kaikki liha.
Syntini ovat minulle ylen raskaat, mutta sinä sovitat meidän rikoksemme. Autuas se jonka sinä valitset ja otat lähellesi, esikartanoissasi asumaan! Me tulemme kylläisiksi sinun huoneesi hyvyydestä, sinun temppelisi pyhyydestä."






Aamulla minulla tuli mieleen laulu: "Kyllä Herra meidät hoitaa, kun vain hoidamme suhteen Jeesukseen"... Eräs tuttu mies on laulanut sitä joskus jossakin seurakunnassa.






Ja "Kiitos olkoon Jumalan, uskollisen auttajan"..ei siitäkään enempää. Mutta tuossahan ne tärkeimmät asiat onkin, Isä hoitaa meidän asioita, kun me pysyttelemme lähellä häntä.... ja Hän on uskollinen auttaja!!






Luotetaan siihen!









6 kommenttia:

  1. "...otat lähellesi asumaan..." Siinä turvallinen paikka:)

    VastaaPoista
  2. Paljon on aihetta lapsella kiittää! Tuosta mainitsemastasi laulusta tulee mieleen Jeesuksen sanat: Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa, niin kaikki muukin teille annetaan (en muista sitä ihan sanatarkasti, kun olen lukenut niin monia eri käännöksiä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies olikin rukoillut, että "Hoida Sinä Herra autoasiat, niin minä hoidan evankelionnin" :)

      Poista