perjantai 20. syyskuuta 2019

Rohkaisua








Kaikissa kolmessa päivän sanassa oli tänään rohkaisevat tekstit, sopivasti kun olin sen tarpeessa. Isä tietää <3





Päivän tunnussana kirjasessa oli: "Kurjat riemuitsevat jälleen Herrasta ja köyhimmät iloitsevat Israelin Pyhästä". Jes.29:19





Jumala puhuu kirjassa:




"Maistakaa ja katsokaa, kuinka Herra on hyvä. Ps. 34:9




"Hän on hyvä. Luota Häneen. Tiedä, että kaikki on hyvin. Sano "Jumala on hyvä, Jumala on hyvä". Jätä nykyinen ja tuleva hänen käteensä tietäen, että Hän on hyvä. Hän luo sekasorron sijaan järjestyksen, pahan sijaan hyvän, kuohunnan sijaan rauhan. Jumala on hyvä.
"Isä ja Minä olemme yhtä". Yhtä halussa tehdä hyvää lapsilleen, Hän jakaa heille hyvyyttään. Jumala on hyvä, altis jakamaan hyvyyttään, antamaan sinulle hyviä asioita. Hän on sen tekevä. Luota äläkä pelkää."





Päivähartauskirjassa (Hilja Aaltosen):




"He kohottavat siipensä kuin kotkat." Jes.40:31




Pitkän tekstin loppupuolella sanotaan näin:




"Mutta ne jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy. Jumalaan turvansa ja toivonsa pannut ihminen jaksaa perille saakka. Jumalan pyhä sana vakuuttaa sen."




Siinä meille jokaiselle rohkaisevia sanoja! Herra on voimallinen tekemään hyviä asioita ja antamaan meille rauhan ahdistustenkin keskellä. Kiitos ja kunnia yksin Hänelle!

2 kommenttia:

  1. Olipa tosiaan hyvää rohkaisua joka kirjassa! Itselleni jäi tuosta päällimmäisenä mieleen, että Jumala voi luoda sekasorron sijaan järjestyksen. Ihana ajatus! Myös uutta voimaa kyllä tarvitaan. Siunausta sinulle!

    VastaaPoista