maanantai 20. elokuuta 2018

Enkelivartio







Ensio Lehtonen kertoi kertomuksen Itä-Intiasta.



Tumma Intialais-mies astui lähetyssaarnaajan majaan. "Olen tullut katsomaan niitä, jotka sinua vartioivat päivin öin", hän sanoi.

"Ei minulla ole täällä kuin vaimoni, nuori poika ja keittäjä", saarnaaja sanoi. Mies näytti epäluuloiselta ja pyysi saisiko tarkistaa majan. Hän sai sen tehdä, mutta sen jälkeen hän sanoi: "Olimme päättäneet surmata sinut ja vaimosi, niinkuin teimme aikaisemmille valkoihoisille. Joka yö olemme yrittäneet päästä sinuun käsiksi, mutta majasi ympärillä on ollut kaksinkertainen vartijarivi aseineen, emmekä ole uskaltaneet.

Viime yönä saimme mukaamme miehen joka ei pelkää mitään, koska hänellä on käytössään noitakeinot, mutta kun tulimme, vartijasi seisoivat jälleen paikoillaan, ja mies juoksi suinpäin pakoon. Silloin päätimme, että sinä olet vahvempi kuin me. Haluaisin vain tietää missä vartijasi ovat?



Silloin lähetyssaarnaaja kertoi totuuden Jumalasta, jolla on hallussaan enkelijoukkoja vaikka kuinka paljon.




Meillekin riittää enkeitä. Ne ovat väkeviä olentoja ja palvelevia henkiä. Jumala on lähettänyt ne meitä varten, jotka saamme autuuden periä. Emme osaa aavistaakkaan kuinka suuret ovat enkelien palvelukset meidänkin elämässämme.



- - -



"Tässä on kurja joka huusi, ja Herra kuuli ja pelasti hänet kaikista hänen ahdistuksistansa. Herran enkeli asettuu niiden ympärille, jotka häntä pelkäävät, ja pelastaa heidät."



Ps.34: 7,8.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Emme tule useinkaan ajatelleeksi, mitä enkelit meidänkin elämässämme tekevät, he ovat saattaneet monesta onnettomuudesta tai vahingosta suojata :)

      Poista