keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Olette kalliisti ostetut...








Tänään taas lainaan Hilja Aaltosta:




"Tänään haluan muistuttaa sinua, että Jumala teki sinusta itsenäisen ihmisen. Hn antoi sinulle oman tahdon ja omat aivot, kyvyn elää itsenäistä elämää.Sitten Jumala asetti sisimpääsi pyrkimyksen hyvään. Hän toivoo sinulle onnellista elämää, joka seuraa oikeita ratkaisuja. Kaikkein vähiten sinun Luojasi toivoo, että olet ihmisten orja."



"Ihmisten orjuus on tänäpäivänä yleisempää kuin orjakaupan huippuvuosina.Miljoonat ja miljaardit ihmiset kulkevat laumoissa kuin eläimet. Seurakunnissakin itsenäisten sydänten yhteys on vaarassa muuttua orjuuttavaksi laumahengeksi.
Tänään haluaisin rohkaista sinua itsenäiseen elämään. Oletko jättänyt jotain tekemättä? Onko sydämen uskosi jäänyt salaan orjuuden tähden? Oletko tehnyt uskovien joukossa lauman paineesta jotakin, mitä et haluaisi?




Tänä päivänä sinulla on mahdollisuus tehdä itsenäinen ratkaisu. Muista, että olet Jumalan luomana arvokas, aivan yhtä arvokas kuin kuka tahansa. Sinä vastaat omasta elämästäsi. Älä päästä enää tätä päivää käsistäsi.




"Te olette kalliisti ostetut; älkää olko ihmisten orjia." 1.Kor.7:23




Tuo oli minulle sopiva luku, tällä matkalla kun etsin omaa minuuttani ja omaa tahtoani, kun olen niin usein toiminut vain muiden mieliksi.

4 kommenttia:

  1. Kiitos tästä! Kylläpä Hilja Aaltonen kirjoittaa tärkeästä aiheesta tässä. Itsellänikin on usein ollut oma tahto hukassa, mutta on hyvä muistaa, ettei meitä tosiaan ole tarkoitettu ihmisten orjiksi, vaan itsenäisiksi ihmisiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä...joskus on vaan ehkä helpompi jos joku toinen tekee ratkaisun puolesestasi :) Ainakin pienissä asioissa...

      Poista
  2. Niiin...
    mikä siinä on että pitää ihmistä orjailla
    vaikka tällä iällä jo tietää
    ettei se sen kummempi ole
    vaivat ja vaikeutensa silläkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen ainakin huomannut itsessäni sen, että mieluiten menee sieltä missä aita on matalin...jos joku päättää asian puolestani, niin ei tarvii sitä pähkäillä... siitä pitäisi oppia pois.

      Poista