torstai 4. heinäkuuta 2019

Ystävä ja Pelastaja









Jumala puhuu kirjasta tänään:


"Ystävä on valmis auttamaan, valmis täyttämän tarpeet, ojentamaan rohkaisevan kätensä, torjumaan vaaran, rauhoittamaan väsyneet hermot, puhumaan rauhaa pelokkaalle ja levottomalle. Ajattele mitä maallinen ystävä merkitsee sinulle, ja koeta sitten nähdä, millainen on täydellinen ystäväsi, väsymätön, epäitsekäs, kaikessa voittava, ihmeitä tekevä ystävä.
Tällainen ystävä, parempi kuin osaat kuvitellakkaan, on Herrasi Jeesus.


Jos soveltaisin Valtakunnassa - lapsenmielisten valtakunnassa - kirkkosi oppeja, niin usein jäisin ilman niitä, jotka Herraa lähestyvät. Mutta seurakunnalleni antamiani yksinkertaisia Raamatun opetuksia rakastavat kaikki, ja niistä elävät kaikki. Etsi kaikessa yksinkertaisuutta."





Hieman samaa oli myös Hilja Aaltosen tekstissä tänään:




"Kristuksen risti koetaan vanhanaikaisena. Yksinkertainen julistus lapsellisena... yhä harvemmin kuulee Golgatan evankeliumia, yksinkertaista sovituksen sanomaa. Juuri niinkuin Billy Grahamin kokouksissa kävi. Jos joku sitä julistaa,ihmiset kyllä vastaavat. Paavali oli viisas mies.Hän olisi voinut keskustella mistä tahansa asiasta. Mutta Korinton tarve oli sama kuin meidn aikamme tarve. Se oli veren evankeliumin tarve. Tarvittiin sanoma siitä, että syntinen saa anteeksi Kristuksen työn tähden.

Tänä aamuna emme tunne muuta kuin ristiin naulitun Kristuksen ja rukoilemme:



Taivaallinen Isä, Poikasi Jeesuksen nimessä me pyydämme tänään syntejämme anteeksi. Kiitos siitä, että hyväksyt meidät Kristuksen tähden lapsiksesi. Anna meille ilosi ja rauhasi. Aamen."



Näin Hilja Aaltonen

2 kommenttia:

  1. Kyllä
    Tavallinen arki,missä Jeesus asuu ja yksinkertaisuus...
    parasta mitä voi pitkän,kaikkea koetun elämän jälkeen kokea ja toivoa..
    ainakin täällä...

    VastaaPoista