sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Sunnuntain sanaa....








...Hilja Aaltoselta





"Eikö ole autuasta ja suurta armoa, että niin pahasti keskeneräiset kuin sinä ja minä, saamme vielä olla matkalla Jumalan käsiteltävinä höyläämössä? Mutta olemme menossa siihen ihmeelliseen juhlaan, jossa ei ole ketään väsynyttä. Elämän vuokset ja luoteet lyövät Jumalan ihmisen sieluun ja sydämeen. Kun itse on ollut väsynyt, oppii väsyneiden evankeliumin.


Niissä ihanissa pidoissa, jotka meitä odottavat, ei ole enää väsynyttä,sairasta eikä langennutta. Jumalan työ on ihanasti toteutunut: olemme tulleet Hänen kuvansa kaltaisiksi.
Mutta tänä päivänä meillä on ihmeellinen autuuden ja armon tuntu siitä, että saamme tällaisinaan olla pitopöydässä ja Jumalan lapsia unohtaen sen , mikä on takana ja katsoen Jeesusta Kristusta. Vaikka ei siltä tuntuisikaan, meillä on oikeus kuulua Isämme perheväkeen huonoudestamme ja keskeneräisyydestämme huolimatta. Haluan rohkaista jokaista epäilevää siihen aivan erityisesti tänä päivänä."




Näin siis Hilja Aaltonen meitä rohkaisee. Itseäni oikein elähdytti tuo sana, ettei siellä ole ketään väsynyttä (kun itse olen usein väsynyt..). Siellä olemme nuoruuden voimissamme, ja mikä ilo ja onni meitä muuten siellä odottaa ja rakkaan Jeesuksen läsnäolo. Sitä kohti olemme menossa!




Ole ystäväni siunattu tänäänkin!

2 kommenttia:

  1. Kyllä!!!
    Siellä sitten mekin väsyneet blogiystävät nähdään toisemme,iloisina,ensimmäistä kertaa!
    Siunausta sulle ja sun kotiin!

    VastaaPoista