keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Kiitollisuus




Huomenna astutaan arkeen,loman jälkeen, eli mulla soppakirkon "kuntouttava työtoiminta" taas jatkuu. Heti myös saan pitää siellä puheenvuoron ja jotain runoakin toivottiin. Jotenkin minulla tuli nyt kyllä mieleen eräs muu kuin oma runoni...jos sen "lausuisin" ja jotain siihen liittyvä puhuisin ..no toivottavasti Herra antaa oikeat sanat.










Muutenkin täytyy huomenna mennä tuntia aikaisemmin työhön eli jo kahdeksaksi. Kun miehet eivät saaneetkaan tänään leipää sinne normaalisti ja huomenna kuulemma olisi luvassa ja se sekottaa koko päivän ohjelmaa vähäsen. Toivottavasti ei heti stressiä pukkaa...haluaisn että kaikki menisi aina suunnitellusti. Stressi aina sekottaa myös mun vatsan toimintaa..onneksi sain uutta maitohappobakteeri-valmistetta, jonka pitäisi olla hyvää. Ihan apteekki valmistetta ystävältä sain. Pitäisi osata jättää Jumalalle huolehtiminen, Hän osaa paremmin huolehtia kaikesta :)






Tässä näitä alkuhöpinöitä, mutta sitten päivän sanaa:






Teksti on Jumala puhuu-kirjasta ja sen otsikkona on Kiitollisuus.





"Anna minulle lahjaksi rohkea ja kiitollinen sydän. Ihminen osittaa suuruutensa sillä, että hän näkee kiitoksen aihetta elämässään. Kun elämä tuntuu kovalta ja huolet kerääntyvät, niin silloin sinun tulee etsiä kiitoksen aiheita.
Kiireisen päivän keskeltä kohoava kiitosuhrisi on suloinen tuoksu Jumalalle. Yritä nähdä kaikissa tapahtumissa ilon ja kiitoksen aihetta, ja lopulta sinun ei enää tarvitse yrittää.
Ilon ja kiitoksen aiheet nousevat tervehtimän kiitollista sydäntäsi."




Yritetään tänään olla kiitollisia ja iloisia ja "huominen päivä pitää huolen itsestään".

4 kommenttia:

  1. Siinäpä sopivaa sanaa meille huolehtijoille! Itselleni on kyllä se kiitollisuus juuri sellainen "opettelun" paikka, huolehtiminen ja murehtiminen menee ihan rutiinilla...
    Siunausta Sesse sun huomiseesi! Ja tähän päivään tietty myös:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Metsäntyttö, siunausta aina tarvitaan :)

      Poista
  2. Kyllä ja aamen!
    Minä olen saanut vatsan tasapainoon syömällä hapankaalia.
    Ei niin,että pikku mytty aterian seuraksi,vaan ihan syömällä paljaaltaan jopa puoli rasiallista.Eihän se ensin hyvää ole,mutta kyllä siihen tulee himo.kyllä vatsa rauhoittuu ja menee"hiljaiseksi".
    Menee taas pitkä aika,kun on rasiallisen syönyt kahdessa päivässä,että vatsa sitä pyytää taas.
    Jotenkin ajattelen pillerit olemattomiksi(kalliitakin)tuon kaalin rinnalla...naminami..slurps..
    Huomenna haenkin taas eläkkeen tulon kunniaksi
    Maksaa 2.20e rasia
    Heh..että tälläinen mainos tuli
    Siunausta työhösi,otetaan rennosti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään hapankaalista, liian harvoin vaan muistaa sitä ostaa...pitäisikin taas kokeilla. Kiitos Eija muistutuksesta :D Tänään oli kyllä vatsa kipeä siellä soppakirkossa :( Nyt on pikkuisen helpottanut... onneksi pääsin aikaisemmin, kun olin aikaisemmin mennytkin :)

      Poista