maanantai 29. heinäkuuta 2019

Paras tahto








Tänä aamuna luin vahingossa "väärän" päivänsanan, mutta ehkä se oli tarkoitettu kuitenkin tälle päivälle.




Jumala puhuu kirjasta:





"Herramme ja Jumalamme. Johdata meitä, me rukoilemme, Johdata ja varjele meitä."





"Et koskaan pääse rakkauteni ja huolenpitoni ulottuvilta. Muista se. Mikään paha ei satu sinuun. Siunaan sinua ja käytän olosuhteita hyväksesi. Mutta ensimmäinen askel on aina siinä, että sinä lasket oman tahtosi eteeni uhrialttarille, valmiina hyväksymään kaiken, minkä sinulle teen, varmana siitä, että se on tosi parhaaksesi.
Toinen askeleesi on sanoa Jumalalle, että Hän on voimallinen tekemään kaiken ja että mikään ei ole Hänelle mahdotonta."Jumalalle on kaikki mahdollista".


"Jätä sitten kaikki Minun huolekseni. Ole iloinen, että voit jättää kaikki asiasi Mestarin käteen. Ole varma, että sinua suojellaan. Muista, että sinä
et näe tulevaisuuteen.Minä näen.



Sinä et sitä kestäisi. Sen vuoksi voin raottaa sinulle tulevaisuutta vain vähän kerrallaan. Hyväksy tahtoni ja se on tuova sinulle ilon."

5 kommenttia:

  1. Ihana teksti! Ihanaa, ettemme koskaan pääse Jumalan rakkauden ja huolenpidon ulottuvilta. Ja hän näkee tulevaisuudenkin.

    VastaaPoista
  2. Minullekin kävi samoin tänä aamuna, että luin kyllä 29. päivän tekstiä, mutta se olikin eri kuulta. Mutta mullekin oli se teksti sopiva. Tosin samankaltainen oli se oikealla kohtaa ollutkin.

    VastaaPoista
  3. Osui ja upposi kertakaikkiaan!!!
    Ihanaa vahvistusta...kiitos Sesse!

    VastaaPoista