perjantai 9. elokuuta 2019

Esirukoukset








"Kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi joka on salassa, ja sinun Isäsi,joka salassa näkee, maksaa sinulle. Matt.6:6"





Tuo Raamatun lause oli tänään Hilja Aaltosen Päivähartauskirjan tämän päivän tekstin alussa. Hilja Aaltonen jatkaa:





"Vanha Jumalan pyhien tyyli on se, että voitot pahan valloista saadaan rukouskammioissa. Vaikka siellä todellisessa rukoustaistelussa koetaan usein suurta huonoutta ja kurjuuden tunnetta, niin juuri sellaisina Jumala omiansa käyttää.
Hengellisen taistelun etulinjaan koulutettavat riisutaan jo alokasaikana omista varusteista, karistetaan turhat luulot omasta voimasta. Sota on Herran ja väkevyys on Jumalan. Riisumisen jälkeen heidät puetaan hengellisiin varustuksiin ja opetetaan luottamaan ainoastaan Jumalan voimaan.
Jumalan etulinjassa taistelevaa A1-luokan joukkoa nähdään harvoin suurten hengellisten juhlien estradilla.
Rukouskammioissaan he käyvät lähitaistelua vihollisen henkivaltoja vastaan - ja voittavat.
Uskollisten ja uupumattomien esirukousten vaikutuksesta pahan valta murtuu ja vihollisen on perännyttävä sillanpääasemistaan rukousten kohteina olevien ihmisten elämästä."



Kiitos Herralle!




Sinä (ja minä) joka rukoilet lastesi ja muiden läheistesi puolesta, usko että kerran rukoukset kuullaan ja silloin voitto on saatu. Tuosta tuli mieleen eräs tapahtuma, jonka olin kirjoittanut jo vuosia sitten päiväkirjaan:



Olin nähnyt unta, että eräs lapsistani tuli uskoon ja en enää muista, unessako vai valveilla tuli minulle sanat: "Ja sinä olet niin iloinen kun voitto on saatu kotiin!"




En olisi tuota muistanutkaan, vaan kun luin vanhaa päiväkirjaani, niin sieltä se tuli rohkaisemaan minua. Tämäkään esirukousten lapsi ei vieä ole uskossa, mutta luotetaan siihen ,että Herra pelastaa myös meidän lapsemme. Minullakin vain vanhin poika on uskossa, muut ovat vielä esirukouksissa. Raamatussa kuitenkin sanotaan: "Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut ja niin myös sinun perhekuntasi." Amen.

4 kommenttia:

  1. On hyvä kun voi saada tuollaista rohkaisua!

    VastaaPoista
  2. Kyllä ja aamen!
    Tuli muuten taas tv 7:lta uusintana Hiljan haastattelu sairaala vuoteelta ja kerrottiin hänen elämäntarinaansa.Niin hyvä ja koskettava,onkohan tullut tv:stä,oletko nähnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nähnyt. Meillä kyllä nyt näkyy TV7 tietokoneen kautta teeveessä.

      Poista