maanantai 19. elokuuta 2019

Rauha Jumalan kanssa








Ahdistus yrittää täyttää sydäntä... olen aidan takana, niinkuin tuo kuvan lammas...näenkö mitään tiheikön läpi...
Avasin Uuden testamentin nykysuomeksi...ensimmäisestä luetusta sanasta en saanut mitään, avasin kirjan toisesta paikkaa ja siitä tuli tämä teksti:






"Jumala on siis hyväksynyt meidät yhteyteensä meidän uskomme vuoksi. Herramme Jeesus Kristus on antanut meille rauhan Jumalan kanssa. Hän on avannut meille tien tähän Jumalan armoon, jossa nyt elämme. Me olemme ylpeitä toivosta, joka meillä on: me pääsemme Jumalan taivaalliseen kirkkauteen.
Olemme ylpeitä myös vaikeuksistamme, koska tiedämme, että vaikeudet tekevät meidät kärsivällisksi ja kärsivällisys kestäviksi.


Kun me olemme kestäneet koetukset meissä viriää toivo. Tässä toivossa me emme pety, sillä Jumalan meille antama Pyhä Henki on täyttänyt sydämemme Jumalan rakkaudella." Roomalaiskirje 5:1-5 Uusi testamentti nykysuomeksi.




Minä olen huono kestämään koetuksia ja odottamaan...enkä ole ylpeä vaikeuksistani... siis kärsivällisyyttä puuttuu ja luottamusta, Herra sen tietää. Onneksi tiedän, että tämä olo on ohimenevää, ratkaisu tulee tavalla tai toisella.



























6 kommenttia:

  1. Samoin olen huono koetuksia kestämään, ja vastauksia odottamaan. Lohdullista tuo, että "Jumala on hyväksynyt meidät yhteyteensä", vaikka meidät hyvin tunsi... Jatkuvasti sitä vakuutusta tarvitsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja Jumala hyväksyy meidät,vaikka joskus kapinoimmekin :)

      Poista
  2. No niin ahhdistus:poistuhan Sessen sydämestä Jeesuksen nimessä ja anna hänelle iloa ja nautintoa syksyn kauneuteen Kiitos ja aamen!

    VastaaPoista
  3. Ajankohtainen teksti! Juuri kärsivällisyyttä tässä on joutunut opettelemaan, ei mitenkään hyvällä menestyksellä tietenkään... Jumalalla on kuitenkin niin omat aikataulunsa, jotka ihmisen mielestä ovat yleensä aivan liian hitaat. Mutta jospa myös kärsivällisyyttä ja toivoa alkaisi löytyä pikkuhiljaa?

    VastaaPoista