perjantai 30. elokuuta 2019

Turvallisuutta ja rauhaa






Tänään palanen aamun tekstiä Hilja Aaltoselta:





"Jumalan ystävät, meidän täytyisi näinä aikoina saada Jumalan kädestä sellainen siunaus ja kosketus,joka pystyisi tekemään uskomme eläväksi ja viemään meidät kaikista luuloista ja vanhoista kokemuksista elävän veden virtaan.
Tarvitsemme Jumalan käden kosketusta, että tuon yön tai päivän hetkenä taivaallinen vierailu olisi niin elävä minun ja sinun elämässä, että meillä olisi tämä
Paavalin kokemus: "Minun luonani vieraili viime yönä sen Jumalan enkeli, jota minä palvelen ja jonka oma minä olen".



Siinä sanassa on turvallisuutta tällekin päivälle..."

2 kommenttia:

  1. Niin, siinä on. Saman Jumalan palvelijoitakin ollaan. On hyvä kun hän välillä voimallisemmin itsensä meille ilmaisee, niin saa rohkeutta sellaista. Muuten kun meiltä aina tahtoo kaikki haihtua mielestä.

    VastaaPoista
  2. Katsoin juuri tv 7:lta rukousta Suomen puolesta,tuli uusintana eiliseltä...
    Huhhuh ja aamen...
    Kyllä Suomi ja suomalaiset,me kaikki, tarvitaan niin Jeesusta;ollaan lähellä Jeesuksen tulemista ja mailma on pahan vallassa.
    Turussakin pidetään kokouksia,että saatana ottaisi sen valtaan!
    Sitä ei tajuakkaan,kun on oman itsensä "vanki" ,omine ajatuksineen,piilossa maailmalta(kun ei jaksa olla ihmisten kanssa)täällä nukkekodissani,kuinka maailmassa on hätää ja kärsimystä ja saastaa.
    Rukoustarukoustarukousta lähimmäistemme puolesta
    Itselleni on tärkeä rukouskohde lähetystyöntekijät,kaikki jotka julistavat Jeesusta ja ne,jotka eivät ole koskaan saaneet pisaraakaan kuulla Jeesuksesta,jotka syntymästään saakka ovat kuulleet vain epäjumalista.

    VastaaPoista