tiistai 23. tammikuuta 2018

Rukoillaan "muurin aukossa"




Viime yönä herätessäni soi päässäni laulu "Matkani käy kohti loppuaan, elo maallinen on kuin varjo vaan..." Toivottavasti ei kuitenkaan matka vielä lopu... Jumala kuitenkin herätti mut rukoilemaan omaisteni puolesta...että Herra varjelisi heitä ja pelastaisi, että saisimme yhdessä iloita taivaan kirkkaudessa.



Ensio Lehtonen kirjoittaa vanhuksesta joka herätettiin yöllä rukoilemaan marsalkka Mannerheimin puolesta.
"Eräänä kohtalokkaana hetkenä, jolloin kansakunnan tulevaisuus näytti olevan ohuen seitin varassa , hänet herätettiin keskellä yötä ja sanottiin:

- Rukoile Mannerheimin puolesta.
Hän nousi ja astui "muurin aukkoon". Hän valvoi ja rukoili saamansa käskn mukaan. Tyttäret valvoivat iv-tornissa, omat pojat valvoivat rajalla. Hän valvoi Jumalan edessä yön pitkät tunnit. Sen yön ja monta, monta yötä. Hän hoiti yhteyksiä ylöspäin. Hän rukoili Mannerheimin puolesta."










Heillä, maan yksinkertaisimmillakin , on pyhiä salaisuuksia, jotka joissakin kohtalokkaissa vaiheissa ovat yhdistyneet historian suuriin tapahtumiin. He ovat olleet niitä uskon ihmisiä, joille näkymättömät ovat olleet tärkeämpiä kuin näkyväiset. He ovat valvoneet uskollisesti uskon linjalla. Ja se on kestänyt.
Pyytäkäämme armoa seurata heidän uskoaan ja valvoa rukouksessa uskon linjalla kansamme, seurakuntamme ja kotimme puolesta.
Uskon linjaa on nyt vahvistettava!"





Minä voisin vielä lisätä tuohon, että rukoillaan presidentinvaalien puolesta, että Jumalan tahto asiassa saisi tapahtua! Ja että Herra olisi Suomelle armollinen!

6 kommenttia:

  1. Usein sitä ei edes itse tule ajatelleeksi, kuinka tärkeää on rukoilla toisten puolesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus Jumala herättää mut rukoilemaan jonkun puolesta, ja kun rukouspyyntöjä tulee, niin niiden puolesta...mutta välillä sitä on niin väsynyt, että huokailee vaan Jeesuksen puoleen.

      Poista
  2. Pyhä Jumala! Armahda Suomea! Suo suuresta armostasi Suomelle kristillinen esivalta .Anna kristityille voimaa ja sinnikkyyttä rukoilla.

    VastaaPoista